Man gripen – körde i 200 km i timmen genom Malmö med bil ägd av känd fotbollsspelare


BROTTSLIGHET. En man greps efter att ha flytt från polisen i en lyxbil, Lamborghini Urus, i centrala Malmö på onsdagen. Polisen mätte att mannen körde över 200 kilometer i timmen på Regementsgatan där det är max 40 km/timme. 

Lamborghini Urus

Flera polispatruller kallades in och fick stopp på bilen. Mannen misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri, säger Anna Göransson vid polisens ledningscentral till Sydsvenskan.

Bilen ägs av fotbollsspelaren Carlos Strandberg, 22 år, som köpt den på kredit. Dock var det inte han som körde utan bilen var utlånad, om det nu inte var Carlos som satt bredvid.

250061413

Carlos Strandberg, bilägare

– Pettersson säger att det troligen är en Mena utan impulskontroll bakom ratten, och det är inte fördomar utan erfarenhet.

Föraren, 28 år, är nyss utsläppt från två år i fängelse för narkotika brott, jag hoppas han får betydligt längre straff denna gång.

Minns ni den här araben som förstörde livet för en familj: Efter vansinneskörning i Malmö, alla namnges utom en! Gissa vem?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Man gripen – körde i 200 km i timmen genom Malmö med bil ägd av känd fotbollsspelare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: