Sahlgrenska sjukhuset får tillstånd att övervaka korridorer

INVANDRING. Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg har tidigare nekats tillstånd att sätta upp övervakningskameror i korridorerna vid två intensivvårdsavdelningar. Men nu river kammarrätten upp förvaltningsrättens beslut och därmed kan sjukhuset inleda bevakningen av korridorerna. Det meddelar kammarrätten i ett pressmeddelande.

Orsaken till att sjukhuset vill övervaka korridorerna är det ofta kan bli stökigt när skottskadade personer vårdas där.

-Pettersson säger att Mellanösterns kultur kostar på. Det är kanske dags för politiker och tjänstemän att göra ett studiebesök på sjukhusen i Damaskus och Bagdad för att se hur de behandlar nyfikna araber som stör personalen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sahlgrenska sjukhuset får tillstånd att övervaka korridorer

  1. Ännu ett led i spåren av Lövens trygga Sverige !
    Varför behövdes ingen övervakning på sjukhus i form av kameror och ordningsvakter när Sverige var ett icke mångkulturellt land ?
    Har ställt denna typ av fråga till PK-media ett antal gånger men får märkligt nog aldrig något svar.
    Förstår inte varför, är frågan kanske fel ställd ?

  2. Jag förstår inte vad problemet skulle vara med övervakningskameror. Vilka sitter i förvaltningsrätten och vilka har dom i uppgift att skydda?

    • Kameror kan ju fånga stackars kriminella parasiter på bild och det är naturligtvis kränkande !
      I de kriminellas paradis Sverige måste brottslingar skyddas.

  3. Självklar.Sluta messa.Vi som inte är kriminella
    tycker det. Är. Bra..
    Felet är att våra politiker skapat detta

  4. Att det ska behövas tillstånd för att övervaka inne på ett sjukhus visar på
    hur illa ställt det är i Sverige, bara det att hela horder kan ta sig in på ett sjukhus o gapa o skrika och vara hotfulla mot personalen, ett sjukhus är en plats man ska kunna vårdas på, och ingen samlingsplats för hela släkten.

  5. Allt för att muslim asen ska känna sig som hemma, snart få de ortopedisk rätt utformade Bombbälten för att undvika belastningsskador

Kommentera