Normlösheten slår sönder samhället

MEDIA OCH SKOLAN. Det oacceptabla våldet och hoten i skolans miljöer måste upphöra men det förutsätter ansvarsfulla vuxna som föregår med gott exempel, skriver Alice Teodorescu i en ledarkrönika i GP.se. 

Bild från Politikfakta

”De vill prata med läraren och väljer att ta med sig flera vuxna, släktingar, vad som. De tar sin in på skolgården för att ta sig till läraren och prata. Det upplevs naturligtvis som en väldigt hotfull situation av läraren. /…/ Ju äldre elever desto mer fysiskt våld, ju yngre, desto mer hot. Och ju äldre eleverna blir desto värre blir hoten”, menar Lundberg (SVT 9/1).

Det finns tydliga paralleller mellan situationen i skolan och den som råder inom andra områden i samhället. Med jämna mellanrum kommer rapporter om attacker och trakasserier mot sjukvårds- (Sjuksköterskekarriär 11/10-2017) och blåsljuspersonal (Expressen 15/5-2016), bibliotekarier (Dik 19/9-2017) och socialsekreterare (Akademikerförbundet SSR 8/11-2017).

-Pettersson menar att Alice Teodorescu har rätt i att normlösheten slår sönder samhället men det är märkligt att damen inte med ett ord nämner att de som tar med sig släktingar och andra vuxna, de som attackerar blåljuspersonal och bibliotekarier med flera i de allra flest fall är invandrare.

Fegt Alice, normlösheten är ett invandrarproblem som beror på flata politiker som släpper in för många utan att ställa krav och på syltryggar som inte utvisar dem som missköter sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Normlösheten slår sönder samhället

  1. Bara att tacka mutkolven J.Sjöstedt och hans kommunistkamrater för att Sverige med största sannolikhet nu får en totalt katasrofal vänster-liberal regering !
    Sjöstedt står nu på en presskonferens och hycklar om att V ska ställa hårda krav på Löven när det bakom kulisserna redan är klart att V kommer att rösta på Löven.
    Litar inte på och kommer aldrig att lita på en kommunist eller på 7 en klöver !!!!!!

  2. En del av oss, med lite högre IQ (?) fattade
    detta för flera år sedsn!

    – men visst!
    Det är ju bra att även de ”efterblivna” kommer
    till insikt om verkligheten!

  3. Är bara början !
    Detta lär eskalera när Sverige nu får en fortsatt flummig norm och morallös liberal S, MP-regegering med stöd av C och L och även V när så behövs.

  4. Behövs inte skrivas ut alla vet vilket klientel det är ändå.
    Skulle Alice skriva ut exakt vilka det är så riskerar hon att åtalas för hets mot folkgrupp. Dessutom skulle säkert ansvarig utgivare stoppa publiceringen.

    • Fan vet om klappmongona uti stugorna förstår det, du vet dom vill ju inte normalisera mellan mello och pride.

Kommentera