Liberalerna vädjar till Vänsterpartiet att inte släppa fram en borgerlig regering!

INRIKES. Sverige har flest dödsskjutningar i Norden, fler än de andra länderna tillsammans, vi är värst i Europa på våldtäkter, och världsbäst på handgranatsattacker.

Sverige, landet lagom! Där det politiska etablissemanget som ställt till det prioriterar är att inte ge SD inflytande. Sakfrågor som Sverigedemokraterna för diskuteras inte.

-Pettersson inser att politik är svårare en jag trodde.

Expressen twittrar om att Liberalernas partiledare vädjar till Vänsterpartiet att inte möjliggöra en borgerlig högerregering!!!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Liberalerna vädjar till Vänsterpartiet att inte släppa fram en borgerlig regering!

  1. Varför skulle inte Vänsterpartiet släppa fram Löfwen?

    Alla förslag som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet
    är emot är ju begravt i utredningar.

  2. Nu har kommunisterna för en gångs skull en chans att göra
    något positivt för Sverige genom att rösta ner denne föreslagna skämtregering, fast det blir nog som vanligt att dom röstar fram en Sosse, och för dessa är makten det primära, det spelar ingen roll hur många löften som bryts eller inte uppfylls., bara man får behålla makten och placera ut ännu flera av sin a egna på alla departement.

  3. Björklund blir allt mer patetisk. Han o Mp är livrädda för ett nyval då dom riskerar att åka ur riksdagen. Politiken kunde inte hantera valresultatet. Då får man fråga folket igen. Det är demokrati. EXTRA VAL kräver folket!

  4. Björklund börjar bli med ett vanligt ord, j*vligt sk*tnödig inför vad som väntar vid extraval. Det är ett bra sätt att hota V med, men V kan kontra med att vilka sitter kvar vid extraval. Dom blir inte arbetslösa som vissa andra kommer bli för all framtid, L kommer nog inte att hitta tillbaka på lång tid framöver. Folket som röstar glömmer inte i första taget vad dom gjort, dom enda dom kan få stödröster från i framtiden är våra pensionsräddare.

    M/SD och KD behöver bara ge en liten morot åt V, och vips så har vi extraval. För som det är nu får V inte vara med i deras lilla sandlåda med S/MP/C och L

  5. Björklund behöver inte bekymra sig.
    Han och kommunisterna har minst en sak gemensamt och här vandrar liberalerna i armkrok med kommunisterna.
    Men visst är det fascinerande att bevittna hur liberaler för fram ett slags vädjan till kommunister att inte släppa fram en borgerlig regering(!!!). 😀

  6. Tamburmajor Björklund behöver inte vara orolig, kommunisterna kommer naturligtvis att rösta ja till Löven eftersom det betyder att SD får behålla sin hedersplats på läktaren utan något politiskt inflytande över svensk politik !
    V, MP, S, C, L, KD, och M är och förblir familjen 7.

  7. Men en blandad högerregering är tydligen nåt V ska rösta på.

    Det känns ändå rätt bra att blockpolitiken börjar rämna. Det måste bli fokus på de politiska frågorna och inte bara ko-handel om makten.
    SD har ju varit tydliga med att deras målsättning inte nödvändigtvis måste innebära ministerposter. Däremot är de benhårda med att invandringen måste ner, f.ö. känns SD inte som ett renodlat högerparti.

    Det verkar som SD hamnat där mer av praktiska skäl än att de driver en renodlad borgerlig politik. Det känns bra att man inte binder sig i olika frågor eftersom det skapar förutsättningar för en pragmatisk regering.

    Jag tror också att flera andra partier måste börja fundera över om invandring är så viktig att de måste bedriva en politik som inte stämmer med deras partiprogram.

    Låt oss avgöra vad vi ska göra i framtiden, skippa lögnerna och se till att även fattiga svenskar ska prioriteras. Vi kan ta emot asylbehövande, men reglerna ska vara glasklara och orubbliga om inget oförutsett inträffar.

    • Jag håller till 100% med Åkesson om att invandring kommer vi att ha i Sverige även efter extravalet när SD bildar regering.
      Det som skiljer SD från de andra partierna är att SD tar ansvar för Sverige och dom andra för övriga världen. Samtidigt är det så att SD satsar de mesta av statens pengar på Sverige och dom andra låter 80% av den Svenska budgeten gå utomlands.
      Av 100 miljoner så går alltså bara 20 miljoner till Svenskt välstånd och resten till att de utländska invasionsstyrkorna skall ha framgång här.

    • Men med den föreslagna regering som väntar runt hörnet så kommer invandringen att öka lavinartad med dessa fjoll
      partier.som öppet säger att gränserna ska bort.

  8. Ska bli spännande att se om kommunisterna ska göra tidernas självmål och sätta sig själva i nästan 4 års ökenvandring.

    • Kommunisterna med Sjöstedt i spetsen kan förnedra och sälja sig hur billigt som helst för att stoppa SD:s politiska inflytande !

      • Uppgörelsen gör att de partier som står för den svenska arbetsmodellen är V och SD. Kommer SD bli ensamma där?

  9. ”Vår förmåga att möta hot har brister på många fronter”. Ja, särskilt hos Jan och Annie.

Kommentera