Vilka hotar den öppna demokratin Annika?

INRIKES. Annika Strandhäll kvittrar, damen är socialminister, Idrottsminister, socialdemokrat, feminist och stolt mamma till två fantastiska döttrar och extra till bonusgrabben. Strandhäll har en grundlön på 136.000 kronor i månaden. 

-Pettersson undrar om Strandhäll menar att Vänsterpartiet också är högernationalister eller om alla som inte håller med S är det?

Sedan vore det intressant att en minister i Sveriges regering som ska företräda hela folket förklarar i klarspråk vilka som hotar den öppna demokratin och vilket pris Strandhäll betalar?

Vet du vilka som försöker hålla drygt 25 % av väljarna utan inflytande i den öppna demokratin Annika?

Jag undrar om det inte är några andra som hotar vår öppna demokrati Annika. Vet du vilket parti som bara har två mål?

  1. Att ta makten
  2. Att behålla den

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Vilka hotar den öppna demokratin Annika?

  1. Vad vill Sverigedemokraterna ha för demokratisk begränsningar???
    Att inte ha öppna gränser?? Att man ska arbeta?? Att man ska göra rätt för sig i samhället?? Att man inte ska var kriminell??
    Den frågan är värd att diskuteras? Är det en demokratisk rättighet att inte vilja arbeta och att vara kriminell??

  2. Strandhäll ??????
    Bara en tragedi, inget för människor med sunt förnuft att ödsla energi på.

  3. Det vore bra om vi vid nästa val hade ett DEMOKRATISKT sådant utan att sossarna med sina stulna röster avgjorde hur det blir och förpestade luften genom att sno röster från Sveriges största parti SD.

  4. Annica Strandhäll som inbillar sig att hon vet allt kanske skulle kunna förklara varför SD skall hållas utanför riksdagsarbetet, det har ingen människa på jordklotet lyckats med ännu.
    Är det kanske för att SD vill ha ett land som heter SVERIGE och inte är en Afrikansk LYDSTAT utan är en suverän stat och finns med på världskartan.

  5. Jag hatar egentligen sossar,oärliga och dryga och kåta på makt,
    Men det fanns några mer hederliga sossar förr,dem saknar jag idag.
    Som Ingvar Carlsson.Och GP.

    • Skulle s.k arbetargrabben och numera godsherren GP vara hederlig och var är våra pensionspengar som GP tog på 90-talet för att rädda storbankerna, ska han betala tillbaka dem snart som han lovade då ?
      Den hederlighet som eventuellt har funnits inom S försvann med T.Erlander och hans kolleger.

  6. Det som verkligen hotar demokratin är partier som säger en sak före valet men gör en helt annan efter valet utan att väljarna får ta ställning till den nya situationen, all makt utgår från folket eller hur det var har politiker som
    Strandhäll och hennes gelikar gjort till ett makabert skämt…..

    • Jag undrar varför inte Svensk lag gäller innanför dörrarna till riksdagshuset ???????
      De Svenska GRUNDLAGEN där det står att ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET är ju totalt satt ur spel.

  7. Strandhälls lön? Var hamnar hon själv med den lönen, med tanke på tillhörigheten? Jämställd eller överbetald?

    • Skulle det vara lön efter kunnandet, då skulle hon vara ersättningsskyldig vid slutet på varje månad

      • Hon skulle då sitta utanför ICA med en pappmugg !
        Vilken härlig syn förresten.

  8. Varför höger i ”högernationalister”? Varför inte bara nationalister?
    Jo, för att placera personerna som man hatar på högerkanten, precis som Tyskland national-socialister (som var ett kollektivistisk vänsterparti). Nästan allt vänstern företar sig bygger på lögner.

  9. När politikerna ur ”De fyras gäng” S+C+L+Mp öppnar käften och talar om demokrati, så roterar Münschhausen i sin grav. Berövad på sin titel som den bäste lögnaren.

    Erkänn för fan att det bara är invandringen som är viktig. Det kan vara bra för de mest inbitna väljarna att veta att deras pensioner och sjukvård är vikt för andra. När deras barnbarn blir våldtaget eller mördat och politikerna bara är intresserad att dölja etniciteten på förövaren.

    Sänd då en varm tanke till pratkvarnarna som säger att de vill ditt bästa.

    • Ni skall veta att 7-klövern och dess väljare INTE vill ert bästa, utan lägger ner 110% energi på att utrota Sverige.
      När dom väl har tagit makten så kommer sådant so pensioner, sjukvård, polis, äldrevård, skola och övrig välfärd att läggas ner.

  10. Jag känner inga politiker men tror att en så hög lön försvårar för dem att se vanligt folks behov.

  11. Nyval! Nyval! Nyval!
    SD- 35% härnäst!
    Dvs om socialisterna kan ändra det där förbannade systemet med olika röstlappar placerade så man ska skäms extra mycket när men plockar åt sig och alla tittar.

    Själv frågade jag högt och tydligt en sosse (invandrare med sossepin på bröstet) som stod och ”höll ordning” vart SD’s valsedlar höll hus för de var längst upp i högra kanten av lådan och tog upp minst plats av alla så jag såg dem inte.

    Han fick komma och peka, sen tog jag lapparna, tackade och gick vidare.

    Mååååånga hade bara tagit något annat i det läget.

    Nej, en lapp till riksdagsvalet med alla partier på lappen, så folket kan rösta med hjärtat utan att behöva känna sig pressade att följa strömmen.

    • När jag röstar tar jag lappar från samtliga partier, både där inne och från dem på utsidan.

      • Vissa gör så.
        Dels är det miljösvineri och dels fattar folk att man vill försöka mörka något i alla fall.

    • Varför vågar inte väljarna stå för vad dom röstar på !!
      Nej valsedeln som läggs i urnan skall märkas med namn och födelsenummer så att man kan se vilka som röstar för ökad välfärd för Sverige och vilka som röstar för ökade utgifter till invandrare.

    • Om SD verkligen nu vill göra något för Sverige i verkligheten så räcker inte 35% utan då behövs 51% !
      Så länge SD inte har egen majoritet i riksdagen och 7 klövern med stöd av en trygg svensk väljarkår existerar så lär SD få sitta kvar på åskådarläktaren utan något politiskt inflytande.

      • Varje procent SD får är en procent mindre för de andra att slåss om.
        Du ser ju nu vilken stress det orsakar de stackars satarna.

  12. Hon är ett av sossarnas värsta stolpskott fullt i klass med Mona Sahlin, Veronica Palm, Marita Ulvskog men det värsta är kanske Inez Uusman som påstod att internet bara var en tillfällig fluga.

    • Håller med, man bara skakar på huvudet när hon öppnar munnen, om tex ”bästa, smartaste tjejgänget” mm. I nästan samma klass numera är Margot Wallström som kan säga precis vad som helst, påminner om en elefant i glasbutiken. Ingen diplomatisk finess där inte!

    • och Inez är vice ordförande i Psoriasisförbundet!!!! vad får hon där i lön??
      Hon såg till att OK-chefen som fick gå slapp bli fattigpensionär för medlemmarnas pengar
      det är saligare att giva av andras pengar än sina egna!!!!

  13. En av alla dessa välbetalda fasadpolitiker, som har svårt med att vara ärlig i sin retorik och påståenden.

  14. Är öppen demokrati, att stänga den för vissa??? Jag får bara inte det att gå ihop. Men den är såklart att det ju bara är vänsterns folk, som av dem, räknas tillhöra den ”öppna demokratin”. Och då är det ju klart att inget pris är för högt om ett kommunistiskt ”öppen-demokrati”-envälde, står på spel. Åtminstone inte för de utvalda som gillar att vältra sig i sin maktfullkomlighet!

    • De verkliga kommunisterna och nazisterna är de som talar tyst om det, och försöker mörka. De som begränsar demokratiska rättigheter i realiteten, är de verkligt extrema och farliga. Inte de som bara gastar om det. Oavsett om det är vänster eller höger. Förtryck i praktisk handling är det som avgör ett partis odemokratiska sinnelag.

    • Om vi Svenskar ( 1,2 miljoner ) skulle börja med ”öppen demokrati”och förbjuda de fyras gäng att ställa upp i nästa val.

Kommentera