Det här med löften

Det här med löften är en besynnerlig fråga.

Annie Lööf stoltserar nu med att SD stängs ute från inflytande, precis som hon lovade i valrörelsen. Den 1:a september skrev Annie Lööf en debattartikel i Aftonbladet där följande stod att läsa.

Centerpartiet går till val för att avsätta Stefan Löfven, få ett maktskifte och en ny Alliansregering. Svenska folket har fortfarande alla möjligheter att ge en alliansregering mandat att styra Sverige efter den 9 september”

Annie Lööf är falsk som vatten. Kanske väljarna insett det med tanke på hennes och Centerpartiets ras i opinionsundersökningarna? Vilka fler löften tänker hon svika under mandatperioden?

15 thoughts on “Det här med löften

  1. En pajasregering med S.MP. L och C i kombination med massvis av arbetslösa arga babbar i kommande lågkonjenktur kommer att få de flesta att ångra bittert att de inte röstade på SD. Det går aldrig att ignorera SD någonsin.

  2. Konsumentköplagen ger en rätt att häva ett köp om det visar sig att varan inte håller vad säljaren lovat. Dags för en ”politikköplag”.

  3. Varken Annie eller Jan vågar ställa kabinettfrågan om Stefan slirar på löftena. De är totalt rökta efter detta monumentala svek gentemot sina väljare.

  4. Annie och Jan skall vara vakthundar så att S håller överenskommelsen bl a att V skall hållas utanför allt inflytande.

    Med största sannolikhet håller nu S på med att bryta detta genom att diskutera med V. Hur skall de annars få med sig V.

    Men som Lööf säger det räcker med att V röstar ja till Löven en gång, sedan kan de krokas av. Samma argument framfördes också ett antal gånger under L-debatten.

    V kan bli dörrmattornas dörrmatta om de inte ser upp.

  5. Ja hon är precis lika falsk so m blaskan hon skriver i. Fähundarna skriver om valprånet i Kristianstad där kennelägaren blev nerslagen av flera personer. Hon har uppgett att rånarna bröt på utländskt språk, men det skenheliga Aftonbladet säger att dom var tysta???? Var A.B där?

  6. Tänk om Kommunisterna trycker på rött bara att se Rödskrikan, Majoren o Svetsarns långa ansikten. Ser fram emot detta.

    • De ynkliga hycklande och maktgalna kommunisterna trycker inte på röd knapp !
      Allt är bara ett spel för galleriet, 7 klövern Vänsterpartiet-Moderaterna håller ihop för att mota SD i grind.

Kommentera