Två invandrare döms för våldtäkt mot barn

BROTTSLIGHET. Två ynglingar, 16 år från Libanon och 18 år från Afghanistan, döms för våldtäkt mot barn. Den yngre döms bland annat för fem fall av våldtäkt mot barn till skyddstillsyn med föreskrifter. Den äldre döms bland annat för två fall av våldtäkt mot barn till sluten ungdomsvård i nio månader. De ska också utvisas ur landet efter avtjänat straff. Våldtäkterna har ägt rum på olika platser i Boden, enligt NSD.se.

TIDIGARE 2018-12-13. Två unga invandrare åtalas för sju våldtäkter mot barn

BROTTSLIGHET. Två invandrare i Boden åtalas för sammanlagt sju våldtäkter mot barn. Flickorna som utsatts för våldtäkterna är båda under 15 år.

Det skriver Norrbottenskuriren, tyvärr bakom betalvägg. Den yngre av dom två männen, som var 15 år när brotten begicks åtalas för fem av våldtäktsfallen. Han åtalas också för barnpornografibrott efter att man hittat bilder och filmer i hans telefon.

Den äldre, som var under 18 år åtalas för två av våldtäktsfallen. De två flickor som utsatts för våldtäkterna är båda under 15 år. Våldtäkterna ska ha skett vid flera olika tillfällen från februari till maj i år och på olika ställen i Boden, bland annat på tågstationen. Båda killarna förnekar brott.

-Pettersson noterar att media inte är så intresserade av de misstänktas ursprung…

TIDIGARE 2018-07-11. Två afghaner och en libanes häktade misstänkta för våldtäkter på minderåriga flickor i Boden

BROTTSLIGHET. En man häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka. Händelsen ska ha inträffat den 2 juli mitt på dagen i centrala Boden.

Enligt åklagarens häktningsframställan finns det risk för att den misstänkte undanröjer bevis och försvårar utredningen. Mannen, som är i dryga 30-årsåldern, nekar till våldtäkt och bestred häktningsyrkandet vid förhandlingarna i Luleå tingsrätt.

Så långt SVT som inte med ett ord andas om att att den häktade mannen är Ahmad Nori, född 1985 och medborgare i Afghanistan. Herr Nori behöver tolk på Dari.

-Pettersson noterar att sedan tidigare sitter två unga herrar häktade misstänkta för ett flertal våldtäkter mot barn  begångna under maj månad i Boden. Inte heller nu så mycket som andas SVT eller NSD om gärningsmännens ursprung.

Det rör sig inte om gruppvåldtäkter utan om sex våldtäkter vid olika tillfällen.

De båda herrarna är eller har uppgett att de är 16 och 17 år gamla, den ena hör hemma i Libanon och den andra i Afghanistan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Två invandrare döms för våldtäkt mot barn

  1. Oj vilka kraftiga domar men den minder-åriga flickan har fått men för livet.
    Dagens svenska rättsväsende måste vara historiens största skämt.

  2. Nu pågår en serie i SR om två st bröder som heter ”pelle” och ”kalle” som uppenbarligen mår psykiskt dåligt. Bl a hade de privat infört en egen minnesdag ;” pedofilernas dag”. De hade våldtagit pojkar, en var bara 12 år och hade samtidigt överöst dem med prylar mm och hade alltid varait ”snälla och trevliga”. De dömdes till, jag tror det var, 9år och 7års fängelse, jämför det med utlänningars straff! för rena överfallsvåldtäkter i grupp och misshandel och ibland mord.

    • Gubbar i 60 års åldern med barn fruar döms inte ens, på sin höjd separeras dom från sina knu…… dockor i miggverkets lokaler vid ankomst från underutvecklade skit länder.
      Stadsfinansierad pedofili.

Kommentera