Misstanke om bedrägeri bland Stockholms muslimer

ISLAM. För en vecka sedan skrev vi att muslimska organisationer bör betala tillbaka sina överbidrag och nu är det dags igen. Islamska förbundet i Stockholm misstänks för bedrägeri. Årsredovisningen för år 2011 tillhörande förbundet visar att det totala beloppet för medlemsavgifter för Islamiska förbundet i Stockholm är 4450 kronor medan förbundet anger 8 500 medlemmar som underlag för bidrag från myndigheten. Det vill säga 0,5 kronor i årsavgift per medlem.

Läs mer på Samnytt och Dagen

-Pettersson säger att det är inget att bråka om. Muslimerna tar bara ut sin extraskatt, Jizya, som är en speciell skatt som åligger icke-muslimska personer att betala i områden kontrollerade av muslimer. Allt enligt koranen.

”Kämpa mot dem, jihad, som, trots att de, judar och kristna, fick ta emot en uppenbarad skrift, varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud – kämpa mot dem till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.” (Koranen 9:29)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Misstanke om bedrägeri bland Stockholms muslimer

  1. Förmodligen betalar de inte tillbaka bidragen som de på ett oegentligt sätt har erhållit. De pengarna kan myndigheterna se sig i månen efter. Dessa muslimer hånar både myndigheter och vanligt folk som betalar skatt. Vi är de otrogna kaffer för dessa. Jizya har de som synes redan tagit ut i förskott.

  2. Muslimerna följer ju bara sin egen ”lagbok” koranen!

    Muslimernas mål är ju att ta över världen ( och Vårt Fosterland )

    De flesta svenskar fattar inte att vi är på väg mot vårt lands undergång!

    Ju fler muslimer desto tidigare undergång!

    Rätt åt alla dumskallar!
    Jag är så gammal att jag skiter i att ni drabbas!
    Det finns en lösning: Förbjud islam i Sverige!

    • “When you meet the unbelievers, strike the necks…” (Qur’an 47:4)
      Det spelar ingen roll vad moderata, sekulära, moderna muslimer säger… eller får de säga emot deras gud?

  3. Är det verkligen möjligt att någon från den fredliga och fromma religionen Islam skulle vara oärlig ?

Kommentera