Invandrare misstänkta i fyra nya fall, nio totalt, av sexbrott mot barn

BROTTSLIGHET. Polisen i Uleåborg, Finland, meddelar att de utreder fyra nya fall av sexbrott mot flickor under 15 år. Brotten som utreds är våldtäkt, grovt sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt utnyttjande av barn. Brotten har inträffat under sommaren 2018.

Fyra utländska män misstänks för brotten och tre av dem har gripits. Två är i 20-års åldern och två är under 18 år.

Polisen säger sig nu utreda totalt nio olika fall där utländska män tillsammans eller var för sig våldtagit och utnyttjat finska barn i Uleåborg.

Ålands Nyheter

Tidigare om Uleåborg på bloggen…

-Pettersson säger att det ser likadant ut som i Sverige, de misstänkta männen är araber och afghaner och svenska medier berättar hellre om våldtäkter i Indien…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Invandrare misstänkta i fyra nya fall, nio totalt, av sexbrott mot barn

  1. – men när Sverige är fullt med svenska idioter,
    som bjuder in dessa vilda djur så måste vi i Sverige
    acceptera djurstammens kultur.

    Det är ju så Sverige vill ha det – och får det!

    Grattis alla dumskallar som inte gör något!
    Jag har begränsad tid kvar att uppleva
    förfallet av Vårt Fosterland så jag skiter i att
    ni kommer att bli vita slavar under muslimerna!

    Lycka till – eller gör något!
    ”Grannsamverkan mot våld” kan hjälpa dessa
    djur att få en intensiv hemlängtan!
    – under mantrat: ”En i taget”!
    – eller så kan du sitta hemma och vänta ………

    De invasiva arterna är redan igång så det
    brådskar att påbörja ”bekämpningen”!

    Tänk på att SÅPO har accepterat socialdemokraternas LANDSFÖRRÄDERI att
    hjälpa muslimerna ta över Sverige!

    D.v.s. SÄPO är emot oss svenskar!

  2. Och många fler sexgalna charmtroll kan det bli i framtiden nu när Sverige får sin nya liberala och mångkulturella regering S-MP-C och L som lovar svenska folket en fortsatt och större massinvandring !

  3. Nu är det klart, rödluvan blir Lövens knähund !
    S, MP, C och L i en allians ?
    Där gick ridån ner.

  4. Vänstern i Finland beklagar att nu vågar inte muslimer störa/omringa flickor i köpcentrum och barer längre. Muslimerna i Uleåborg vågar sig inte ut och känner sig otrygga och rädda nu. Jättekonstigt och såklart rasistiskt, tycker vänstern, för muslimerna är ju än en gång oskyldiga. Vi ska alla komma ihåg att inom islam så är pedofili helt normalt. Men tänk: MUSLIMER känner sig rädda och otrygga! OJDÅ! Det är ju meningen att Finländarna ska vara rädda och otrygga ju, i sitt eget land! Vafaaaan är detta???? Skall bli spännande att se fortsättningen, lychstämning i landet nu.

    • Detta hade aldrig kommit fram utan alternativ, ÄKTA, media. Alternativmedia luskade också fram att en minderårig flicka som våldtagits av Uleåborgsmuslimerna begick självmord i höstas. Vänster och polisen nekade och ljög, men nu när äktamedia publicerat alla fakta så var vänstern och polisen tvugna att medge sanningen. Vänster och polisen, borde kanske kalla dom för vänsterpolisen, har också i flera år försökt med sitt ”anmälningsbenägenheten har minskat”-bullshit, men det håller inte längre. Finländarna, FOLKET som står för kalaset, har hittat äktamedia och närmast hånskrattar åt vänsterns gammelmedia som bara ljuger, förfinar och försöker dölja allt jävla skit som muslimer håller på med. Finländarna vill inte gå samma väg som Sverige. Inte heller som Norge och Danmark, där muslimproblemen är också mycket värre än i Finland. Om nyheten sprids i muslimvärlden att i Finland hamnar man i fängelse pga våldtäkt, OCH att man blir utvisad samt blir av med eventuellt medborgarskap, fungerar avskräckande så att ens EN muslim väljer att söka ”asyl” i ett annat land pga av detta så är det fenomenalt ju. Stor vinst för Finland. Redan EN muslim kostar ett land utav bara helvete, plus all smärta och elände våldtäkter för med sig..

  5. Dom verkar ta allvarligt på sexualbrott i Finland, jag skulle önska att dom gjorde det här också.

    • Är sexualbrott mot kvinnor och barn olagligt i Sverige ?
      Det hade jag aaaaaaaning om !!!!!!
      Det sägs att dårhusen har lagts ner i Sverige men det kan ju inte stämma eftersom hela Sverige idag är en enda stor idot-anstalt.

Kommentera