SVT, skattebetalarna har rätt att kräva korrekta och opartiska nyheter i stället för vänsterpropaganda

SVT. Dag efter dag smyger det skattefinansierade SVT in partipolitiska åsikter utan att redovisa det. I förrgår var det ”mannen på gatan” som ”råkade” vara vänsterpartistisk kommunpolitiker och projektledare på socialdemokratiska ABF.

Tannarp twitter…

I går var det en ”lärare” som bara ”råkade” vara ordförande för Vänsterpartiet i Eskilstuna – och som dessutom relativiserar det ökade skolvåldet!

Hanif Bali (M) twittrar…

-Pettersson tycker att det är dags att vänsterextremisterna som marscherade in på SVT och stannat i generationer blir visade på utgången…

Det kan inte handla om otur och bristande rutiner när samma sak händer gång på gång. Skattebetalarna har rätt att kräva opartiska och korrekta nyheter istället för vänsterpropaganda, SVT!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “SVT, skattebetalarna har rätt att kräva korrekta och opartiska nyheter i stället för vänsterpropaganda

  1. Bristande resurser…? Folk som får ekonomiska problem pga av för höga utgifter – och samtidigt skyller det på bristande inkomst är samma typ av människor som hamnar i Lyxfällan…

    Dwt är inte bristen på resursen som är grundproblemet – det är de ’plötsliga’ höga kostnader som vi nu brottas med – som absolut inte kan ha med invandringen att göra eftersom den hade vi ju såklart råd med.. 😑

  2. Det är nog väldigt svårt kanske till och med omöjligt att göra en korrekt analys av situationen om det görs stora ansträngningar för att alla siffror och sanningar inte ska komma upp på bordet.
    Om sedan de som för fram saker som visserligen stämmer men inte ligger i linje med den godkända politiken motarbetas och straffas, så kan man nästan ana varför folk gärna säger att allt är väl.
    NI är antingen med oss eller mot oss, som George W Bush sade.

  3. Regimmedia agerar fortfarande som om de hade ett statligt monopol i Sverige. Tyvärr spelar en stor del av fårskocken med i detta och tittar på skiten
    Likaså går många in på Aftonbladet, Expressen DN mm. där de tror att sanningen finns.
    PK media mörkar friskt trots att vem som helst med några knapptryck kan hitta sanningen. Typexempel är våldtäckter, morden på kvinnorna i Marocko eller pedofilen på sport TV

    Varför behövs det 160000 artiklar om Trump på svenska under ett år när all information finns att finna i amerikansk press.
    Svaret är att svenska journalister måste filtrera allt de ser på vänsterliberala CNN för att sedan marinera det i sin marxistika hjäna innan det når läsarna då man inte anförtror folk att själva bilda sig en uppfattning.

    Vill man ha direktinformation går man givetvis till det landets tidningar som det handlar om även om det är vinklat där också så är det bara gjort en gång

    De flesta länder har tidningar på engelsk tyska franska eller spanska som många läser idag eller så kan man klistra in artikellänken i google translate

    Några länkar till tidningar jorden runt

    http://www.onlinenewspapers.com/

    http://www.refdesk.com/paper.html

    Sluta med att stödja svensk press och låt dom gå under i blod och tårar!

    • Bosse. Det vore väldigt bra om media granskas kritiskt av insatta och någon sorts bedömning eller tävling inrättas för att utse vilka som rapporterar ärligaste. Men det blir väl bara en dröm.

  4. Är detta redan inte för seeent ? Tydligt inte bara Stats- TV (som jag aldrig tittar på) utan hela abzurdska medievärlden,vältrar ju sig dagligen med sina lögn,fantasier,och ren propaganda !
    Toppen denna vecka nådde lokalblaskan HD när de igår skrev följande:
    ”Sverige är mest demokratiskt i EU”….. ;(

  5. Normalt sett skulle en stor del av SR och SVTs anställda vara arbetslösa eftersom färre och färre SVENSKAR vill ha deras propaganda, lögner och uppfostringsaktiga nyheter. Nu har man infört i princip livstids statlig bidragsförsörjning istället. Det finns inga andra som får livstids bidrag utan kanske ett år i taget, så skulle det även vara på SR o SVT sedan ska andra få chansen att visa framfötterna, då de allra flesta kulturmarxisterna försvinna.

  6. Tycker inte att SVT/SR ens smyger in vänsteraktivistiska åsikter. SVT/SR har en sådan total makt och kontroll över informationen de flesta svenskar mottager att de gör precis som de vill. Ingen svensk politiker vågar utmana dem.

  7. Läste just om en figur hos granskningsnämnden som är AFA aktivist fotbollshuligan Jo han ses som lämpligt att ”opartiskt” bedöma anmälningar.

  8. Bra om det finns en koll på när SVTs reportrar intervjuar sina vänner i aktivistnätverken.
    Borde vara SvD, DN och kvällstidningarnas uppgift att kolla och rapportera brutalt om. Eller har de samma åsikter där?
    V och MP har nog lika mycket tvtid som alla de andra partierna tillsammans.

  9. Fader förlåt dem, ty de veta inte vad de göra.
    SVT-folket tror de förmedlar verkligheten. De tror de representerar rätta åsikter och vad som är politiskt mitten i linje med rättänkande svenskar. Allt annat är extremt.

    • En gammal lärare förklarade en gång för mig att dumhet inte är en giltig ursäkt, det var i fyran tror jag.
      Är det det att vara vänsterbliven tro?

Kommentera