Kokainist med AFA-kopplingar bedömer SVT och SR i Granskningsnämnden

MEDIA. Granskningsnämnden för radio och TV (GRN) granskar i efterhand redan sända radio- och TV-program i Sverige. Den var tidigare en egen myndighet men ingår idag i Myndigheten för radio och tv. Endast 5% av anmälningarna leder till en fällning eller kritik.

I december 2017 anmälde Katerina Janouch radioprogrammet Morronpasset i P3 till Granskningsnämnden, då hon angreps hårt av programledaren som hävdade att jag uttalat mig “grovt rasistiskt”.

Trots det uppenbara övertrampet mot kravet på opartiskhet fälldes inslaget inte. Nu har Samhällsnytt avlöjat att handläggaren är den vänsterextrema fotbollshuliganen Johannes Wik som dessutom fällts för narkotikabrott.

Janouch anser att personer i myndighetsställning måste vara “bättre” än gemene man. Hur ska de annars sakligt och opartiskt och på ett korrekt sätt sätta sig till doms över oss andra “vanliga dödliga”? En person i statlig myndighetstjänst måste vara seriös. En narkotikadömd fotbollshuligan med vänsterextrema politiska kopplingar är det inte. Alla de ärenden Wik haft hand om borde därför rivas upp och granskas om av en seriös och opartisk handläggare, inklusive mitt.

Johannes Wik är aktiv fotbollshuligan som ingår i Hammarbys ”firma” KGB. Johannes Wik uppges driva ett Instagram-konto med över 110 tusen följare – som handlar om nakna kvinnor och kokain. Wik är dömd för narkotikabrott och har även omhändertagits av polis i samband med en fotbollsmatch.

Läs mer på Katerina Magasin…

-Pettersson är inte förvånad, i de vänsterblivnas värld ger det ena det andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Kokainist med AFA-kopplingar bedömer SVT och SR i Granskningsnämnden

  1. Skönt att ingenting längre förvånar en i dagens totala idiot-Sverige med en kommande regering S, MP, C och L !
    En del av den svenska väljarkåren skålar förmodligen i helgen.

  2. Man blir inte förvånad längre.Det man får för skattepengarna?Man trodde att man levde i värdens bästa land .Dag för dag kommer det fram att allting var bara kulisser och verkligheten är värre än man kunde förställa sig.Tack sossar och moderater att ni har föstört vårt land som vi har byggt upp genom årtionder av flitigt arbete,tack ännu en gång.

    • Ingen begäran där inte med utdrag ur belastningsregistret.
      Som vad många företag numera gör.

  3. Jag tror att mörkertalet är stort vad gäller inkompetenta och överbetalda missbrukare och andra inom Regimmedierna.

Kommentera