7 thoughts on “Dagens Konstaterande

  1. Vad jag har förstått så blir det till att rita om alla kartor och göra om alla jordglober nu när SVERIGE utraderas och ett nytt land skapas.
    Alla 1,2 miljoner Svenskar arkebuseras av den anledningen att dom älskade sitt land som inte finns längre.
    Allt detta har skapats av C,L,S,MP V KD och talmannen inte minst. Dessa kriminella typer har utan att blinka lyckats med det som inga andra lyckats med sedan jorden blev till.

  2. 82% saftskallar röstar för detta och kallar 18%av befolkningen som inte vill detta för nazister.
    Det är inte för inte man är skadeglad åt saftskallarna nu när det brakar.

  3. Tänker på Rahaf Mohammed som har fått fly från sin vidriga släkt i Saudi-Arabien där heder är viktigare än kärleken till sitt barn, vilket är snarare regel än undantag i deras kultur. Tur att hon har fått flyktingstatus och hennes hämningslystna familj är för tillfälligt utom räckhåll. Finns gott om sådana i den muslimska världen som tyvärr är bortom all räddning. Tänker på den stackars 12-åriga flicka i Afganistan som är bortgift med en 60-årig gubbe som journalisten Magda Gad har publicerat ett reportage om i Expressen/Kvp. Stackars flicka. Muslimska kvinnor som kommer hit som frivilligt sätter på sig en hijab eller liknande huvudbonad och ofta har heltäckande klädsel borde egentligen inte ha skyddsbehov här. De lever i sin bubbla och”skyddande verkstad” oavsett om de bor här eller i sina ursprungsländer. Då kan man fråga sig vad skall de med social välfärd i värdländerna i västvärlden om de är så religiösa så de väntar sig Allahs paradis efter sin död.

  4. That’s true! And get out of bed at 0530!
    Tänk alla som klivit upp senast halv 6 på mogonen och kämpat och slitit för det vi hade! alldeles nyss! fy fan för dessa as som nu förstör landet som dessa kämpar byggt upp tillsammans med smarta affärsmän och uppfinnare som kämpat i decennium för Sverige och Svenska Folket!

Kommentera