Alla Är Inte Som Vi

En skakande skildring av kulturkrock, mellan en våldsbejakande  invandrad utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, och en Svensk tonårsflicka.

Våra tingsrätter är öppna för var och en att besöka för att sitta ner vid de brottmål som behandlas för dagen. Om du är intresserad och vill bli informerad om baksidan av vårt samhälle är det bara att kliva in, låta dig visiteras och sedan sitta ner i någon av salarna.

Läs hela reportaget av Eva-Marie HÄR

9 thoughts on “Alla Är Inte Som Vi

  1. +Ha hon get sig i lag med denna livsform få hon skylla sig själv. Det är ju inga nyheter precis hur de behandla kvinnor när de väl ha fått dom i sitt grep. Vill de göra tidelag kan de göra det med en hund i ställe

    • Har dom ihop det med hundar så slipper vi betala för deras avkommor i alla fall.
      Det är så patetiskt när folk tar parti för dessa femtekolonnare. Och ja dom vet mycket väl vad dom ger sig in i och det är inte samhällets eller skolan eller medias fel.
      Dom anser att som egenskap av kvinna gör jag precis vad jag vill, och det gör dom men tar inte ansvar för sina infantilt korkade beslut.
      Utan det är samhället och vita mäns fel.

  2. Tack Eva-Marie.
    En liten grej här dock.
    När jag skulle vittna i ett mål, så fick jag inte komma in som åhörare förrän jag skulle vittna. Fick senare koll på protokoll etc och såg vad vittnena före mig ljugit!! Det avgjorde fallet där mitt viktiga vittnesmål borde ha gett en annan dom!
    Domstolar i dagens ”Sverige”!!

  3. Sorgligt. Beklagar att svenska ungdomarna blir felinformerade av sina närmaste vuxna, skola och media vad gäller Islamsk kultur. Sån okunskap blir långt ifrån lönsam på sikt för att referera till en statsminister på övergång. Många svenskar verkar fortsätta leva i det rosa skimret. Mellanösterns krigsskadade länder visar tydliga brutala fakta om vart det religiösa tvånget leder. Mellanöstern har tyvärr flyttat in i flera städer i Sverige med liberala politikers hjälp och kostar förmögenheter i välfärd.

  4. Vi är själva ansvariga,vi har röstat fram dårarna som totalt föstört vårt land.Utmaningar ,allas lika värde,nyanlända bara skitsnak.Hur mycket värde hadde flickan i berättelsen,man frågar varför,varför,var är vi på väg?

  5. Om det finns en Gud tackar jag för att jag inte är ung längre och dessa MENA-typer finner mig mindre attraktiv och antastar mig inte. Tänk att bli kär i en sådan som sedan inte lämnar en i fred och gör ens liv till ett helvete.

  6. Never ending story, jag är så jävla trött på att höra dessa historier.
    Tyvärr jag kan ej visa empati längre.
    Jag känner mer för blatte brudar som blir utsatta av sina familjer när dom vill leva som Svenskar och intregeras.

  7. Jag vet inte om jag behöver läsa mer, men jag vet iaf vilka som är grundansvariga; ”svenska” regimen, Regimmedierna, Reklambyråerna och De flesta filmproducenterna + självklart alla som röstar för och i övrigt arbetar för detta.

Kommentera