Två invandrare våldtog 16-åring på hotell, döms till fängelse

BROTTSLIGHET. En 21-åring och en 22-åring döms till fängelse i fem år och sex månader för grov våldtäkt av en 16-årig flicka på ett hotellrum i Malmö, skriver flera medier. De ska dessutom betala 125.000 i skadestånd till flickan. 

Flickan var kraftigt berusad och misstänkte att hon drogats av männen. Händelsen ska ha inträffat efter att hon rymt från ett behandlingshem. Enligt tingsrätten befann sig flickan i en särskilt utsatt situation, hon blev också misshandlad och kallad hora.

Tingsrätten anser också att det är försvårande att männen slagit och filmat flickan under våldtäkten. Filmen spreds på Snapchat men eftersom material inte sparas där har polisen inte kunnat säkra bevis.

-Pettersson ser att det är nya tider, förr försökte vi hjälpa flickor och pojkar som fått lite för mycket innanför västen, nu…

Nåväl, de båda herrarna heter:

  • Sajjaad Ahmad Abbas, född 1996 och Abdullah Omar Farouq, född 1997, de verkar av någon outrundli anledning vara svenska medborgare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Två invandrare våldtog 16-åring på hotell, döms till fängelse

  1. NÄSTA GÅNG ÄR DET DIN DOTTER, ELLER BARNBARN !

    Tacka de ansvariga i 7-klövern och dina kollegor på jobbet, som röstar för än mer av detta !

    En vinst för samhället.

    Sjuk – Sjukare – Sverige

    • Ett våldtäktsoffer drabbas lika mycket och mår naturligtvis lika dåligt oavsett vem eller vilka föräldrarna är !

  2. Har 16-åringen några föräldrar i Sverige och vad händer med dem?
    Några vuxna brukar ju kallas vårdnadshavare. De bör känna av vad som skett. De har varit försumliga i barnets uppfostran.

  3. Faktiskt är det så att stor del av ansvaret ligger på föräldrarna. Hade dom lärt flickan från barnsben att aldrig umgås eller lita på araber hade detta kanske inte hänt. Min dotter undviker dylikt pack som pesten då jag lärdt henne att se hela sanningen om dagens samhälle.

  4. Asså man blir ju på dåligt humör och lite nedstämd av sånthär. Tur så var det inte min dotter, så det är helt okej.

  5. Domen kan ju överklagas till hovrätten och då finns alltid risken för ett frikännande eller bara villkorlig dom.

  6. Döms till 5 år och 6 månader att tillbringa på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
    Efter avräknad ev häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden så dessa våldtäktsparasiter snart ute igen och kan fortsätta droga och våldta kvinnor.
    125.000 kr i skadestånd till flickan det låter fint, någon som tror att dessa vidriga ynkryggar kommer att betala ?
    Nej, tänkte väl det.

  7. Rimliga påföljder; indraget medborgarskap o Livstids utvisning i kombination med 20 riktiga år i fängelse (helst i hemlandet), enda alternativet är dödsstraff.

  8. Vilka asen som är ansvariga för allt detta elende ??? Måtte dom bli hemsökta av rättskiparen !!!!!

    • Rättskiparen ?
      Tror snarare på ett besök av socialtjänsten för att diskutera bidrag och en mysig och trygg framtid för dessa två parasiter som 7 klövern ser som framtidshopp för Sverige.

Kommentera