TV-sportens Bo Hansson gripen i USA


BROTTSLIGHET. En av Sveriges mer kända tv-profiler, Bo Hansson, 85, f.d. sportkommentator, har gripits under en resa i USA. Den folkkäre programledaren misstänks för att ha sexuellt antastat en minderårig. Han sitter nu fängslad, och borgen är satt till närmare en miljon svenska kronor.

-Pettersson lägger främst märke till skillnaden i rapportering mellan media, hur som helst väldigt tragiskt för Bo Hansson:

NBC Miami…

Expressen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


26 responses to “TV-sportens Bo Hansson gripen i USA

 • Lennart Frosteby

  Vad jag kommer ihåg så jagade både Bosse och Lennart småpojkar på Riche i stockholm på 80 och 90 talet … Herrtoaletten var ett favorit tillhåll ….

  Gilla

 • Ida

  På vilket aäyt är det ”tragiskt för bo hansson”? Det är tragiskt det som hänt/kanske hänt och det är tragiskt för pojkarna. Inte för Bo.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Soran, Özz och Creepy gubbe på SVT, som betyder sexbrotts vänsterfolk tillsvidareanställda

  Gilla

 • ruben

  Kan en 85-åring hota eller traumatisera tonåringar med sina sexuella drifter? Jag vet förstås inte hur skräckinjagande eller kraftfullt Bo Hansson kan uppträda med tvång och hot trots sina 85 år. Jag tycker det låter lite märkligt. Jag har hört att han var ”bög” och det är inte olagligt. Men trodde inte han med sina 85 år ens kunde tänka på att antasta och skrämma minderåriga tonåringar om det nu är sant. Jag antar att vi får läsa fortsättningen.

  Gilla

  • Tobbe

   Oavsett ålder och/eller läggning så får man inte antasta minderåriga så varför går inte systemmedias drev igång på denna nyhet i sann metooanda? Har ju inte varit något problem tidigare när deras ”bevis” visat sig vara noll värda. Om Bosse är dement borde han ju sitta inlåst på ett hem här i Sverige så oavsett så är det ju ett scoop så var är de stora rubrikerna hos SVT?

   Gilla

   • Tore

    Han är bög, han stämmer inte in i klientelet för den ynkliga organisationen #metoo.

    Gilla

   • Grune

    I Svensk massmedia kallas han helt enkelt TV-profilen.
    Svensk massmedia VÅGAR inte tala om för det svenska folket vem mannen i fråga är för då blir dom av med rätten att driva en tidning eller ett TV-bolag ( SVT ).
    Jag ringde Aftonbladets tipstelefon Fredagen den 11/1 men dom var inte ett dugg intresserade av att jag satt inne med fakta medans dom är en tidning som absolut inte vill tala om sanningen för sina läsare. Detta är HYCKLERI när det är som sämst. FY FAN!!!!!!!!

    Gilla

  • Tobbe

   Enligt vissa källor kan iallafall 83-åringar vara väl så skrämmande för vuxna muslimer btw: https://nyheteridag.se/muslimsk-fardtjanstchauffor-kastade-av-83-arig-kristen-kvinna-kande-sig-krankt-och-hotad/

   Gilla

 • Tobbe

  Har ju varit allmänt känt åtminstone sedan 70-talet (jag är född i mitten av 60-talet) att tv-sporten styrts av Gubbarna Gay och att de sedan lotsat in sina unga stjärtgossar i firman. Skulle vara intressant att få klargjort hur SVT:s nuvarande sportchef Jacob Hård fick sitt jobb och vad han har för läggning via en officiell kanal för det kan väl inte vara så att han gömt sig i någons garderob?
  Skrevs för övrigt en skandalomsusad bok runt hur det gick till i TV-huset i början av 80-talet (om jag minns rätt) av en dåvarande medarbetare där alla namn var utbytta. Läste den aldrig då så om någon minns vad den heter vore jag tacksam för detta lästips. Största rabaldret var just rörande Bo-Lennart HanSwan och tv-sporten som då tydligen var en enda stor garderob.
  Märkte heller inte att Rapport kl 18 ansåg det vara en nyhet värd att nämna alls vilket ju är mer än skrämmande så när får vi se en nedläggning av propagandamaskinen Public Service?

  Gilla

 • Britt-Abdullah

  Antar attt det är klart tuffare att vara pedofil i Trumps Amerika än i Hillarys och Obamas..

  Gilla

 • Martin

  Varför skulle det vara tragiskt för Bo Hansson? Det är väl mer tragiskt för pojken som han antastade. Bo kommer nog att upptäcka att det amerikanska rättssystemet inte är så mesigt som det svenska. Han kommer nog inte undan med några timmars samhällstjänst. För mig kan han gärna sitta fängslad livet ut.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Så han kunde inte hålla tassarna i styr alltså.
  Det är inte tragiskt annat än för barnen som blivit antastade av honom.
  Nu blir det konsekvenser för Hansson.

  Gilla

 • sven Ingvars

  Att boHansson gillar pojkar det vet hela tv branchen. Fy fan en skam för Sverige.

  Gilla

 • Thomas

  Yrrolgänget visste tidigt att Bosse Hansson var peddo

  Gilla

 • Lellegoo

  Det är ju ingen större hemlighet att TV-sporten var en tummelplats för individer som hyste stort intresse för ”likar”. På äldre dagar gick väl detta intresse ner i åldrarna.

  Gilla

 • SVENSK

  Kände inte riktigt till att han kunde göra sånt, men är det så att han är skyldig så kan han sitta där han sitter!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Ställer SVT upp med borgen för en gammal trotjänare, eller?

  Gilla

 • Per Knutsson

  Mest tragiskt för tonåringen. Bo H kan gott skylla sig själv…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Oj då 85 år, Bosse H har tydligen fått en nytändning !
  Tragiskt om detta stämner, nu försvann respekten helt för trots allt en kunnig sportjournalist.

  Gilla

 • ossie

  Det var som fan. Minns gamla historien om vad det är för likhet mellan Bosse Hansson o en brygga.

  Gilla

 • Blodsven

  Har väl varit anställd i (s)kyddad verkstad i hela sitt liv, och sluppit stått till svars för sina sjuka lustar…

  Gilla

  • Stenbock

   Ja så kan det gå för en gammal man som börjat bli senil,och har sin bostadsort i,eller närheten av Fjollträsket. I ett så korrekt dårhus som Abzurdien,där de avvikande årligen ses svansa runt i Prideparad.
   Där ordet ”hen” uppfunnits och diskussioner om pojk & flicktoaletter dryftas under hyss-hyss.Där ”metoo” uppfanns etc….Mig veterligen det enda land på klotet,som förbjudit jordens äldsta yrke !!
   Där skitblaskorna fylles med förtäckta historier,och antydningar istället för att tala klarspråk !
   Slutligen förstår jag inte varför någon med dessa böjelser reser till Ankeborg när på närmre håll,deras typer besöker Hamburg/Berlin bl.a. !!! I varje fall ett tragiskt fall….

   Gilla

 • Ståfräs

  Har manen sådan ”profil” så är man garanterad jobb på Stasi- TV.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: