13 thoughts on “Knivbrott på skola

  1. Reportage på SVT om detta och verbala och fysiska dödshot mot lärare från släktingar till elever! Ingenting om hur massinvandringen påverkat detta!

  2. Multikulturell skola med problem. Lämpligt att ändra namnet för att inte smutsa ned England. ara.iska torde passa

  3. De flesta anar väl vilken sorts ”elever” det är som bär kniv på skolan och kan använda den som vapen! Kom ihåg när man gick i skolan själv, inte ens de värsta buspojkarna hade en tanke på att använda kniv som vapen, särskilt inte anfallsvapen, och gjorde det inte heller. Såvitt jag minns hörde jag aldrig talas om det heller. Nej, det var t o m så att även om det var ett riktigt slagsmål, vilket ALLTID utfördes man mot man! Så var det inte tillåtet att slå eller sparka någon som låg nere, och detta efterlevdes!

    • Den stackars utsatta missförstådda och förmodligen även orättvist behandlade grupp måste nog skydda sig mot infödda äkta svenska råbarkade skolelever !
      Utgår ifrån att både politiskt korrekta lärare och rektorer inte har något emot att en viss grupp bär kniv i skolan till för eget försvar.

    • En dag, vilken dag vem eller vilka ska ta vem är är det naiva och konflikträdda svenskar som ska brösta upp sig och göra en insats ?
      Knappast troligt, vi svenskar tycker som alltid väldigt mycket och ofta men förväntar oss sedan att någon annan sedan ska fixa biffen ute i den riktiga verkligheten.

  4. Varje dag denna ständiga svenska trygghet, börjar bli tjatigt !
    Eller hur Löven ?

  5. Det är exakt detta som Mona o alla Sossar menar med” det gamla Sverige kommer inte tillbaka”, 82% PK idioter bugar o tackar för den fina mångkulturen som dagligen visar sitt rätta ansikte.
    Hoppas Ni drabbas stenhårt.

  6. Bra med fakta.
    Men det brukar oftast stanna vid en viss punkt när handlingen och orsakerna till den ska redovisas.

    Det är ett problem som eskalerar och orsaken är invandringen. Det finns en helt annan kultur där man anser att lösningen är direkt våld, ofta med vapen.
    Jag upplever ofta sämre impulskontroll hos dessa och att de upplever en stor ”kränkthet” när saker inte går deras väg.

    Stöter även på det i trafiken i större omfattning, där vissa verkar anse att regler inte gäller dem. Väldigt nära allvarliga olyckor ibland och jag förstår att de yngre inte lär sig behärskning när de äldre agerar likadant.

Kommentera