Man föll från fjärde våningen – tre anhållna

BROTTSLIGHET. Intressant rubrik TT och Sveriges Radio använder. Tre anhållna för att en man ”föll” från fjärde våningen. En 22-årig man hittades svårt skadad nedanför ett flerfamiljshus i Norrköping.

– Han har på något sätt hamnat där från fjärde våningen ut genom fönstret, säger Leif Hermansson, chef för polisens avdelning för grova brott. Larmet kom in strax före klockan 21 på måndagskvällen.

När ambulanspersonal undersökte den skadade mannen misstänkte de att hans skador antagligen inte orsakats av en olycka och polisen spärrade av området för teknisk undersökning.

-Pettersson misstänker att det är tre män från icke-skidåkande nation som kastat ut en fjärde som är solbränd och det är inte fördomar utan erfarenhet…

En sprängning och en utkastat från fjärde våningen i samma stad en måndagskväll. Det nya Sverige levererar…

Om Norrköping på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Man föll från fjärde våningen – tre anhållna

  1. Det är naturligtvis anmälningsfrekvensen som ökat i Sverige. Etniska svenskar anmälde inte sina flygturer från balkonger.

  2. Aha, ny kompetens utövar aerodynamisk forskning och utveckling!
    Har SAAB koll på konkurrensen?

  3. Påminner om den där scenen i ”Hem till Midgård”..
    -Han dog av naturliga orsaker..
    -Naturliga orsaker?? Han har ju en PÅLE I RÖVEN??
    -Ja, då är det ganska naturligt att man dör..

  4. Jag har skrivit om det tidigare,hur mycket våld tål vi ?När ska polisen och landets ledning börja se allvaret och gör någonting. Vi kan inte ha det så.Eller är dags för medborgargarden och andra grupper som vill försvara landet från alla dessa kriminella som har okuperat Sverige

    • Sker det endast inom egna gruppen tycker jag vi skall hålla oss utanför. Förutsatt att de betalar ambulans-, och vårdkostnader…(alt. begravningskostnad)

Kommentera