Var fjärde somalier har semestrat i Somalia

Norska Aftenposten avslöjar att så många som var fjärde somalier i Norge varit på semester i landet de flytt från.

Det är dock inte bara somalier som åker till det land de flytt från. Även många irakier, eritreaner och afghaner tar chansen när de fått uppehållstillstånd.

Detta kan tyckas märkligt då främst vänstern, Svenska kyrkan och en rad intresseorganisationer slåss för att ingen ska utvisas till nämnda länder p.g.a. faran som där råder. Uppenbart skrattar somalierna, irakierna, eritreanerna och afghanerna dem i ansiktet.

Detta avslöjas i Norge, men ingen tror väl att somalier, irakier, eritreaner och afghaner boendes i Sverige skulle vara sämre? Medias gunstling, Bilan Osman, tog chansen och reste på semester i landet som är så farligt att människor flyr från. De afghaner som tagit sig hundratals mil till Sverige p.g.a. farorna i sitt hemland, har en talesperson i Amir Nabizadeh. Även han har varit på semester i sitt hemland, varifrån han glatt twittrat med ett leende på läpparna. Syrier är förstås inte sämre de. Även till Syrien lyfter plan med semestrande syrier som flytt från landet de återvänder till på semesterresor.

Det är nog så att det finns flyktingar och så finns det ”flyktingar” och naiva myndigheter och politiker verkar ha svårt att se skillnad på vem som är vem.

Aftenposten

Redan 2011 uppmärksammade gränspolisen i Skåne alla de irakier som flytt hemlandet, fått uppehållstillstånd i Sverige och som snart därefter reser hem på semester.

Ett skäl till att somalier, irakier, eritreaner, afghaner m.fl. väljer just vår del av världen, kanske avslöjades i NRK 2011?

17 thoughts on “Var fjärde somalier har semestrat i Somalia

  1. Med tanke på hur många Somalier som de senaste decennierna fixat en enkelbiljett till paradiset Sverige så är ju var fjärde Somalier ett stort antal !
    Somalia måste vara ett trevligt semstermål eftersom så många svenskräddande Somalier åker dit på semester eller beror det kanske på något annat ?

  2. SOCIALDEMOKRATERNA vurmar för muslimska U-länder och vill gärna ha dessa folkgrupper till Sverige, att det kostar befolkningen enorma summor bryr man sig inte om! Det är RÖSTIMPORT, dessa grupper röstar på Socialdemokraterna mot bidragen!

  3. ”Die dumme schweden” hette det på sin tid.

    Men visst, det finns ju ännu människor som tror
    att socilademolraterna är ett svenskt parti!
    D.v.s. det finns dumma människor även i dag
    i Sverige!

  4. Om dom åtminstone flög med SAS, som e delvis svenskt, men det är fler flygbolag från den 3:e Världen som har hittat till Sverige numera….av nån anledning!

  5. Behöva vänta på uppehållstillstånd! Fy vad nedrigt!

    I Sverige är vi ju inte rasister! Här kan ockupanterna åka hem igen på semester redan när asylhandlingarna är inlämnade!

    Dom har till och med rätt att få resan betald av skattebetalarna!

  6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    När lögnen får plats inom den politiska sfären och när de inte har förmågan erkänna sina misstag och förmågan att sätta ner foten när folk utnyttjar vårt ekonomiska system för egen vinning, då får den svenske skattebetalaren betala kalaset.

      • Men nu är ju dom boende där inte hemma, springer runt på stan och vet inte vad dom ska göra.

      • Måste vara tungt för SD att sitta i riksdagen, jordens största dårhus och sukta efter politiskt inflytande !
        När SD uppnått sitt mål att bli ett antirasistiskt mittenparti så kanske det känns lättare att sitta i jordens största dårhus.

Kommentera