Judiska tonåringar misstänks ha mördat palestinsk kvinna


BROTTSLIGHET. Fem judiska studenter i tonåren har gripits misstänkta för att ha mördat en palestinsk kvinna på Västbanken i oktober, enligt Israels säkerhetstjänst Shin Bet skriver New York Times.

Aisha Rabi, mördad 8-barnsmamma

Tonåringarna misstänks ha kastat sten mot bilen som kvinnan, Aisha al-Rawbi, åkte i tillsammans med sin man och deras nioåriga dotter. Aisha al-Rawbi träffades i huvudet och dog kort därefter.

De misstänks för mord samt terrorism, men har ännu inte ställts inför rätta. Förhör pågår fortfarande och ungdomar från en extremnationalistisk bosättningsorganisation har protesterat vid den domstol där utfrågningen pågår.

-Pettersson misstänker att de judiska studenterna inte kommer att få lön från biståndspengar som palestinska terrorister får…


3 responses to “Judiska tonåringar misstänks ha mördat palestinsk kvinna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: