Klotter

Lokaltidningen har publicerat en rad artiklar om klotter och klistermärken som lokala NMR-förmågor förfular stan med. Följt av en rad ilskna insändare som tycker invånarna ska gå man ur huset för att protestera mot det hat som klottret och klistermärkena symboliserar.

Jag är ingen trogen läsare av lokaltidningen, men jag har aldrig…upprepar aldrig…sett en artikel eller påföljande insändare som belyser hatet nedan.

Anser man att detta hat inte är lika förskräckligt eller säljer en bild som ovan inte lika många lösnummer?

Till skillnad mot andra tänker Petterssons inte polisanmäla om ni använder bilden i sociala medier eller egna bloggar. Vi vet att polisen är fullt sysselsatta med riktiga brott och menar att de inte har tid och resurser till trams. Ni ”etablerade” journalister får dessutom illustrera en artikel med hjälp av den om ni anser att hatet mot polisen är värt att belysa.

6 thoughts on “Klotter

  1. I minst ett halvsekel har VPK, KPMLr, Proletären mfl klistrat märken på vartenda elskåp
    Har aldrig sett media klaga på detta

  2. Idioterna till boskap som läser blaskorna gör som de blir tillsagda och endast som de blir tillsagda! När förvandlades en stor del av befolkningen till hjärndöda Zombies? Svårt att säga men det är endast dessa som kommer fram censurmedierna, så de kanske inte är så många trots allt? men valresultatet säger att de är minst 75%!

    • Jag undrar om det inte har gått åt lika mycket färg till klotter som det har gått åt till att färglägga alla hus i Sverige ?????

Kommentera