Uzbek och 11-barnspappa hade avrättningar i mobilen och hundratals kilo kemikalier för bombtillverkning

TERRORISM. När polisen gör husrannsakan i den 46-årige uzbeken David Idrissons förråd i Strömsund hittas enorma mängder kemikalier och i hans mobil finns filmer om avrättningar och självmordsbombningar. Flera månader senare hittas ytterligare kemikalier i ett omärkt förråd – men dunken med ett av de farligaste ämnena är nästan tom, rapporterar SVT, nåja SVT namnger inte mannen. 

David Idrisson hette tidigare något annat.

David Idrisson hette tidigare något mera muslimskt men har bytt namn. Idrisson har tidigare bott i Strömsund där han fortfarande har släktingar kvar, men har pendlat mellan Strömsund och Täby, Stockholm de senaste nio-tio åren. Han är dock skriven i Hoting 50 km norr om Strömsund.

Han är utbildad byggnadsingenjör och enligt egna uppgifter far till elva barn. Kom till Sverige 2008 som kvotflykting från Uzbekistan. Uppgav för Migrationsverket att han som praktiserande muslim blivit trakasserad av uzbekiska myndigheter och beviljades därför flyktingstatus.

De första åren bodde han med sin familj i Strömsund, men började sedan arbeta i Stockholm, bland annat med badrumsrenoveringar.

46-åringen startade eget företag men tvingades senare lägga ner firman på grund av olika motgångar, bland annat efter att ha förlorat pengar pga bluffakturor!!!

2014 fick han ett strafföreläggande för bokföringsbrott. När Idrisson greps i april 2018 var han i färd med att flytta tillbaka till Strömsund efter att ha fått jobb där och efter att ha tröttnat på Stockholm.

-Pettersson säger att Idrisson och hans muslimska vänner verka uppskatta den svenska gästfriheten så mycket så de tänkte spränga några av oss i luften.

Vem tar ansvar för de döda och skadade den dagen de eller deras vänner lyckas? Vem betalar mångkulturens offer?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Uzbek och 11-barnspappa hade avrättningar i mobilen och hundratals kilo kemikalier för bombtillverkning

  1. Koranen, 9:123

    ”Make war on the infidels living in your neighborhood!”

    9:5
    ”When oppotrunity arises kill the infidels wherever you catch them!”

    8:60
    ”Muslims must muster all weapons to terrorize infidels!”

    Vi har sekten i Vårt Fosterland!
    Sekten är ett hot mot Vårt Fosterland!
    Sekten försöker ta över Vårt Fosterland!
    Socialdemokraterna har kontrakt med sekten!

    Vad gör SÄPO mot sekten?
    Skyddar SÄPO Vårt Fosterland?

    Känner du dig trygg?
    Jag är rädd!

  2. Det kan drabba vilken som helst av oss.
    Illa nog man förstört landet och dessutom kommer det in terrorister.
    Landet är polariserat och den sida bestående av svenskar som vurmar för öppna gränser är ju i ledningen med förkrossande majoritet.
    Nä, låt det börja smälla bara.
    Jag bryr mig inte, huvudsaken är att vi i minoriteten börjar förbereda oss och hålla alla sinnen på spänn, uppmärksamhet.
    Majoriteten förtjänar det allra värsta.

  3. Släng ut dom kriminella muslimjävlarna. Det räcker nu. Dom har fått 1000 000 chanser att visa att dom fungerar i ett civilcerat samhälle. Men, det gör dom inte.

  4. SVT nämner att ”dunken är nästan tom”.
    Med tanke på flickorna i Marocko fick en ”knivskada på halsen” hos SVT och ”Svenskarna” som våldtog på Finlandsfärjan, vet vi av erfarenhet vad ”en nästan tom dunk” innebär.

  5. Kan man reklamera kvotflyktingar som ljugit om exakt allt och fått rödamattan- behandling av Sverige sen dag 1?

  6. Myndigheterna tar stor hänsyn med ett politiskt korrekt sätt till möjliga terrorister, medan allmänheten trots risken att utsättas för terror inte verkar förtjäna ens ett likvärdigt politisk korrekt bemötande. Från vem har myndigheterna fått sig tilldelade den värdegrunden?

  7. Tja har mina teorier,tror att de är utsända för att islamisera oss otroende….
    Fråga sedan gärna en ryss,vad han har för uppfattning om Usbekerna !

  8. SVT med Jan Helin och Anna Hedenmo tar order från Socialdemokraternas partistyrelse…..”Svensken” kallar de massmördaren!

  9. Jahopp, Då är det bara att vänta och se vart godsakerna dyker upp, kanske i ett köpcenter nära dig..

    Undrar varför just Uzbekerna verkar mest aktiva inom massmordsplanering just nu?

Kommentera