Flicka gripen för mordförsök på sina föräldrar

BROTTSLIGHET. ”KL 03.56 Nyköping. Försök till mord genom att en dotter född 02 knivskurit sin mor född 84 och far född 56 på flera ställen på deras kroppar. Båda offren förda till sjukhus för vård med allvarliga skador, dock ej livshotande, Polisen har avspärrat av brottsplatsen för teknisk undersökning som kommer att ske under dagen den 5/1. Flickan gripen misstänkt för aktuellt brott”.

Polisen, Nyköping

-Pettersson noterar att det är 28 år mellan föräldrarna och att dottern är född 2002 enligt polisen. Det innebär att mamman var 17-18 år när flickan föddes och pappan 45-46 år…

12 thoughts on “Flicka gripen för mordförsök på sina föräldrar

    • Ok !
      Det kanske inte fanns någon svensk kvinna född betydligt tidigare än 84 som passade eller så var det ingen svensk kvinna född före 84 som ville ha 56:an.

  1. Skillnaden mellan bra journalistik och dåligt är att med bra räcker med lite fakta för att veta sanningen om vad som förmedlas…
    De försöker, men kan inte längre dölja verkligheten…
    Tack för ditt suvärena avslöjande…

  2. Utan att känna till detaljerna verkar det som om föräldrarna försökt tvinga på 16-åringen något hon inte vill utsätta sig för med våld. Och att flickan valt att motsätta sig med våld. Att det sannolikt handlar om en muslimsk familj och de vuxna, i regel fadern, vill sälja henne i äktenskapstrafficking. En annan reflektion är frågan – om fadern är 28 år äldre än modern – hur många andra hustrur har fadern då? Är de andra fruarna ”ensamstående muslimska mödrar” (alla insatta vet att sådana inte existerar eller är i livet särskilt länge, det finns alltid en make i bakgrunden)

    Enligt tysk/Belgisk/Holländsk polis 2015/16, så var en ung mödom som såldes till äktenskap värd 100000 Euro (en större Mercedes) när hon gjorts gravid av sin make (äktenskaplig våldtäkt) och ytterligare 100000 euro, när maken erhållit uppehållstillstånd som anhöriginvandrare (och då måste barnet vara fött – äktenskapstrafficking). Givetvis är det ingen jämngammal man som kan skaffa 200000 Euro, utan en gammal gubbe, som har dessa resurser. Finns det anledning att tro, att inte samma taxor skulle existera för äktenskapstrafficking inom islam i Sverige?

    Det som nu lär komma att hända är att socialtjänsten kommer att pressa (s k ”samtal”) flickan att foga sig i föräldrarnas vilja. Att soc därvid inofficiellt stödjer sharialagar antingen fattar de inte eller så anser soc att islam inte får ifrågasättas. Soc blir alltså islams verktyg för att säkerställa islamiseringen, för räkna med att någon imam kommer att medverka i soc arbete. Fogar sig inte flickan, så är risken överhängande att det slutar med flickans avrättning.

    Kan bara notera att flickan sannolikt är såld för äktenskapstrafficking och äktenskaplig VÅLDTÄKT!

  3. Så stor åldersskillnad? Vet inte varför jag genast tänker på en viss religion, men det gör jag.
    Rätt eller fel? Svaret lär väl komma så småningom.

      • Skulle det mycket väl kunna vara! Motivet sexuella övergrepp!

        Men radarn pejlar nog mest mot mena ändå!

  4. Mor född 84, fader född 56 och dotter född 02, hmmm ?
    Nåja åldern har naturligtvis ingen betydelse vid äkta kärlek !!!!!!!!!!!
    Har etablissemangets hysteriska Metoo-kampanj något att säga ?
    Ganska tyst från Metoo numera.

  5. Och räknar man framåt så ser man mordmotivet.

    Dottern är nu lika gammal som mamman var när hon tvångsgiftes med en gubbe.

Kommentera