Det är Trumps fru som är problemet

MEDIA. Inte undra på att världen håller på att gå åt pipan. Här har vi i flera år hört media rapportera om hur tokig USA:s president Donald Trump är och nu visar det sig att det är Melania Trump som är det stora problemet, rapporterar Expressen

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Det är Trumps fru som är problemet

  1. Det stora problemet är alla vänstervridna PK-journalister som har som enda uppdrag att dölja, tysta ner och förvränga nyheter.

  2. Nu är det ju så att Melania förutom att välja fel färg på nyårsklänningen även valde fel färg på julgranarna också!
    Googla på Melanias red trees.

  3. Expressen är en damtidning i dubbelbemärkning, innehållet består av sextips och skvaller och agendan är Allt FEL ÄR VITA MÄNS FEL,.

  4. Hade det inte varit Expressen kunde man tro att artikeln var hämtad från någon av alla dessa skvallertidningar som finns.
    Det passade tydligen inte den här gången med klänningen hon bar på nyårsfesten med djup V- ringning.

    ”Genom åren har president Donald Trumps fru Melania Trump oftast burit plagg i rosa på Nyårsafton. Men på flera bilder på Instagram från den senaste lyx-nyårsfesten på Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida syns Melania Trump däremot i en mörk och glittrig långklänning med djup V-ringning.”

  5. Ja, och i Sverige byter vi väl snart färg på flaggan. men det är ju bara en liten bagatell i jämförelse.

  6. När en så kallad journalist från Sverige landar i Amerika, då ska dom kolla dennes artiklar som denne så kallade journalist skrivit i media. Då kan dom stämma denne för förtal på mångmiljonbelopp, fortfarande landet med denna möjlighet.
    Annat är det i landet Sverige, här styr MSM över lagarna. Expressen och vapenbrott, behöver man säga något annat ?

Kommentera