Kan invandring ödelägga Norden?

INVANDRING. NRK, den norska motsvarigheten till SVT, gör ett reportage om det ”svenska tillståndet”, ett uttryck som refererar till norrmännens oro över utvecklingen i Sverige och debatten om hur Norge ska undvika samma öde.

-Pettersson säger att det är märkligt att vi måste titta på norsk TV för att se hur det står till i Sverige.

NRK.no

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Kan invandring ödelägga Norden?

  1. Klart det kan gör det, hade de varit 1 miljon danskar och norrmän hade jag inte varit nervös. Men det är jag tyvärr idag.

  2. Sverige är sedan ca 30/40 år världens ”mänskliga” soptipp.
    Som med soptippar är det NÅGON som tjänar på det.

  3. Håller med ruben! hoppas våra bröder och systrar i grannländerna kan med tuff kärlek styra upp det det kantrande sverige.
    stäng gränserna mot sverige så inte skiten smittar/smiter över till övriga skandinavien, sätt sanktioner på sveriges regering och myndigheter tills de fattar, tvinga dem att betala för era ökade kostnader att hålla det svenska tillståndet i karantän.
    Ifrågasätt svensk PK journalistik och kritisera gärna och ofta media samt regering med feta rubriker.

  4. Om man med ”ödelägga” menar att genom subventioner tränga undan och till slut utrota Svenskarna samt göra ett getto av hela landet, JA!!

      • Hela Norden och England, ja hela Europa, ja alla Vita länder kommer att gå samma öde tillmötes, så småningom. Det är det mest troliga.

      • Jag tror och hoppas att det finns delar av Europa som kommer att bjuda riktigt motstånd och som inte kommer att acceptera överlöpare och förräderi.
        Jag ser fram emot den dag överlöparnas hånflin släcks för alltid.

  5. Jag förstår om grannländerna är oroliga, det påverkar konkret deras dagliga säkerhet. Kriminalitet och många utländska papperslösa med falska identiteter och fordon ägda av målvakter, som åker mellan gränserna i okända ärenden. Dåliga ID-kontroller av respektlösa och oansvariga myndigheter i Sverige. Varför då? Korruption? Sverige är förmodligen överlägset generösast med bidrag mot anhöriginvandrare och asyl-sökare från mena-länderna på svenskarnas bekostnad. Om det går längre överstyr, kan grannländerna med all rätt, börja ställa riktigt obekväma krav på Sverige. Grannländerna med regering och myndigheter verkar känna empati med sina landsmän. Jag vet inte varför Sverige skiljer sig i det avseendet men hoppas ändå vi får en regering, som har vaknat av krutröken och påbörjar lagningen.

  6. Ödelägga, är inte en fortsatt totalt okontrollerade massinvandring räddningen för Norden och övriga Västeuropa ?
    Har från ett visst håll hört att så är fallet.

  7. Det måste nog till ett krig om ens det räcker, vi har blivit så satans programmerade.
    Jag går med en klump i magen varje dag och känner total maktlöshet, begriper inte att folk är så dumma!

  8. Det är inte journalisterna gör det värsta skadan, utan vi själva som röstar på politiker som styr landet mot total kaos. Det är fortfarande görs ingenting mot ökade vålder ,okontrolerade invandringen.Käbblandet fortsätter.

  9. ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” 🙂 🙂 🙂

Kommentera