Tolv år som yrkeskriminella utan uppehållstillstånd men kvar i landet

BROTTSLIGHET. Ronneby är eller snarare var en idyll innan migranterna kom till staden, nu vittnar många om att en maffia från Mellanöstern har tagit över. 

Tarek Dirawi, som enligt sinn Facebook bor i Palestina, Blekinge. Storebror se likadan ut. 

Vi har flera gånger berättat om två unga palestinska män som försörjer sig genom att begå brott i Ronneby i Blekinge. De har i dagarna vistats i Sverige i tolv år, men de saknar uppehållstillstånd och de började begå brott direkt de kom till Sverige.

Bröderna är statslösa Palestinier från Libanon och kan inte utvisas utan att de själva reser tillbaka frivilligt.

Den äldre brodern, Mohammad Dirawi, född 1990, har rymt från Migrationsverkets förvar flera gånger och sitter nu sedan fem månader tillbaka i häkte. I februari i år kan han på nytt ansöka om asyl i Sverige.

För tillfället avtjänar den yngre brodern,Tarek Dirawi, född 1994, ett tre månaders fängelsestraff för bland annat hot mot tjänsteman, olovlig körning, rattfylleri och misshandel. Kan söka asyl på nytt 2022.

Filmen är två år gammal, men det har inte blivit bättre sedan dess

-Pettersson blir irriterad när polisen säger att de inte har resurser. Om dessa bröder och deras kollegor låses in eller skickas hem en gång för alla så räcker resurserna. Tillåter inte lagen det så kör grabbarna till riksdagshuset och låt ledamöterna som stiftar lagar ta hand om dem.

Tänker syltryggarna väntat tills de gruppvåldtagit och mördat någon?

Expressen

Om Ronneby på bloggen 

Ronnebyborna är otryggare än någonsin

Ensamkommande åtalas för rån, sexuellt ofredande och våld mot polis

Kriminella hotar polisen

Original Gangsters hotar SD-politiker

Bilbränder och annan kriminalitet på agenda i kommunfullmäktige

Stökig period i Ronneby med många gaturån

Flyktingar stjäl på campingplats

Många våldtäkter de senaste åren

Gängledare ihjälskjuten

Man häktad för mordförsök

Våldsamt rån mot klädfabrik

Äldre man rånad

Man och kvinna häktade för grovt rån

90-årig kvinna rånad i sitt hem

Butikspersonal utrustas med skyddsvästar efter många incidenter

Krogägare rånas brutalt

Gängmisshandel

Googla och ni hittar mer, mycket mer. Detta i en liten svensk idyll med 12000 invånare, men tänk att Ronneby inte är unikt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tolv år som yrkeskriminella utan uppehållstillstånd men kvar i landet

  1. Nu har äntligen Aftonbladet hittat en vit mördare!! En man mördade sin flickvän,hennes föräldrar och hennes 2 barn.min nu pixlar inte ansiktet på mördaren!!nä, 3bilder på honom och hans fullständiga namn

  2. En ö långt ut i havsbandet vore väl en lämplig förvaringsplats tills han frivilligt lämnar landet.

  3. Riksdagshusförvar passar tillsammans med 32 Annieledamöter och nu en decimerad skara av liberaler. Sju valda menar att de inte kan se sina väljare i ögonen OM Jan blir Såsseliberal.
    Tidigare har föreslagits continermetoden som i mindre format 3×7 foot för passar in i de större 60 fots för vidare transport till lämpligt land som ska bli de utvisades nya hemland. Vidare mottagarlandet må uppbära s.k. bistånd för lämpligast behandling.
    Gissar att någon ambassadör gärna utfärdar pass mot lämplig ersättning.

  4. För alla de miljarder som Margot Wallström skickar till Palestinierna så borde hon ställa krav på att de tar tillbaka all skit de förärar oss med.

Kommentera