Afrikansk kvotflykting dömd igen! Sexattackerade och rånade 11-årig flicka

BROTTSLIGHET. Bashiri Sahabu, 28, kvotflykting från och medborgare i Burundi döms gång på gång för sexuella attacker mot flickor och kvinnor i kollektivtrafiken. Nu döms han för nya sexbrott och för rånförsök mot en elvaårig flicka. Som vanligt ger syltryggarna honom ett lågt straff och han slipper utvisning.

Kibiwot t.v. och Barshiri t.h.

Herr Barshiri frigavs den 3 oktober 2018 och började direkt angripa nya flickor på bussar. Den ena flickan var 14 år när han satte sig bredvid henne och började tafsa på henne på en buss. Ett annat offer var en 11-årig flicka som 28-åringen försökte råna ombord på samma buss.

– Ge mig mobilen annars slår jag dig, sade han till flickan, som dock lyckades knuffa undan afrikanen från sätet efter att ha skrikit: ”Nej du får inte min mobil!”

Bashiri Sahabu döms nu, denna gång av Varbergs tingsrätt, för två fall av sexuella ofredanden, ett fall av ofredande, försök till rån, ringa stöld och ringa narkotikabrott.

Den här gången blir straffet 10 månaders fängelse, i praktiken ett halvår med sedvanlig rabatt.

”Med hänsyn till det höga straffvärdet, gärningarnas karaktär och Bashiri Sahabus tidigare brottslighet, är det uteslutet med någon annan påföljd än fängelse. Det kan konstateras att Bashiri Sahabu återfallit i likartad brottslighet kort tid efter att han senast frigavs från fängelse”, skriver Varbergs tingsrätt.

-Pettersson undrar vem som tar ansvar när afrikanen våldtar och mördar någon???

TIDIGARE 2017-12-26. Afrikan dömt för sexuellt ofredande på tunnelbanan och det är det lilla

BROTTSLIGHET. Två civilklädda poliser lyckades i november stoppa ett pågående övergrepp mot en ung kvinna i en tunnelbanevagn. En man har nu dömts för bland annat sexuellt ofredande och misshandel till fängelse i tre månader.

Det var en eftermiddag i början av november i år som en ung kvinna åkte tunnelbana mellan T-centralen och Kungsträdgården. Hon och två män befann sig i tunnelbanevagnen när en av männen närmade sig henne. När hon försökte hålla mannen ifrån sig slog han henne för att sedan hålla fast henne och trycka sin hand mot hennes bak och underliv.

Två civilklädda poliser som var på väg för att hålla i en utbildning såg händelseförloppet genom fönstret på tunnelbanevagnen framför och kunde, när tåget stannande, ingripa mot mannen och avbryta hans agerande.

Stockholms tingsrätt har nu dömt mannen för bland annat misshandel och sexuellt ofredande till fängelse i tre månader.

Åklagaren hade i första hand väckt åtal för försök till våldtäkt. Tingsrätten ansåg att det var bevisat att mannens agerande skett i sexuellt syfte och att detta kränkte målsägarens sexuella integritet, men ansåg inte att det var bevisat att den tilltalade faktiskt hade uppsåt att våldta målsäganden. Åklagaren överväger att överklaga domen.

Från Polisen

-Pettersson noterar att det inte framkommer i polisens rapportering att den dömde mannen är en vaneförbrytare från Afrika och att han är villkorligt frigiven för andra brott och varför inte media går bananas över dessa importerade brottslingar.

Så sent som i somras dömdes Bashiri Sahabu, 27, medborgare i Burundi tillsammans med sin kumpan Patrick Kibiwot, 30, medborgare i Kenya för att sexuellt ha ofredat olika kvinnor och flickor. Det yngsta offret var endast 11 år och angreps när hon satt på en bänk tillsammans med sin farmor.

Sahabu har kommit som kvotflykting till Sverige och dömdes nu för åttonde gången. Brott han dömts för är försök till våldtäkt, stöld, snatteri, grov stöld och rån.

Vi kan bara gissa vad de båda herrarna har ställt till med och som de inte åkt fast för. Vet du Stefan?

Vad kostar dessa herrar i mänskligt lidande, besvär för polisen och i pengar bara för att åklagare och domstolar inte kan få iväg dem från flathetens land?

 

 

Gång på gång slipper de båda herrarna utvisning hem till Afrika.

En utlänning som inte är EES-medborgare eller familjemedlem till en EES-medborgare får utvisas ur Sverige om han eller hon döms för ett brott som kan leda till fängelse.

Utvisning får dock ske endast om utlänningen döms till svårare påföljd än böter och om
1. gärningen är av sådant slag och övriga omständigheter är sådana att det kan antas att han eller hon kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet, eller
2. brottet med hänsyn till den skada, fara eller kränkning som det har inneburit för enskilda eller allmänna intressen är så allvarligt att han eller hon inte bör få stanna kvar. Lag (2014:198).

Några citat från domstolen:
”Dagen innan julafton hade den 25-åriga kvinnan fullt upp på jobbet i gallerian med att slå in julklappar. Hon gick mot hissen för att åka ner till personalutrymmet i källaren och hämta mer presentpapper. I källaren upplevde hon sig förföljd av den misstänkte 27-åringen. Plötsligt la han handen på hennes axel, ställde sig bakom henne och drog upp hennes tröja och smekte henne över ryggen. – Jag blev livrädd och äcklad, sa kvinnan i förhör . Hon kunde tillslut larma vaktmästaren som kom till undsättning”
”Den elvaåriga flickan satt bredvid sin farmor på den halvmåneformade bänken i hjärtat av Stockholm centralstation. Plötsligt kom en man fram och satte sig väldigt nära flickan. Samtidigt tog han ett stadigt tag om hennes lår, precis invid flickans underliv enligt åtalet. Sedan såg de hur mannen gjorde något liknande mot två unga kvinnor som satt på en annan bänk. Flickan och farmodern flydde in i en butik , där polis larmades.”
”I mars var en kvinna på väg hem från Hornstulls t-banestation på Södermalm i Stockholm. Men på grund av stopp i trafiken sökte kvinnan efter ersättningsbussar. Plötsligt kände kvinnan hur någon tog i hennes hår och tryckte sig mot hennes rygg.”
”Den femton-åriga flickan satt på ett pendeltåg på väg in till Stockholm. De två misstänkta männen ska då ha satt sig nära henne och fällt kommentarer på ett obehagligt sätt. 30-åringen lade sin hand på hennes lår och frågade om hon ville ha sex, enligt anmälan. Männen kunde gripas på Karlbergs station, men 27-åringen ska då ha spottat en polis i ansikte och fick därför en så kallad spotthuva över ansiktet.”
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Afrikansk kvotflykting dömd igen! Sexattackerade och rånade 11-årig flicka

  1. Dom Låga Straffen Beror på att ca 70% av åklagarna i Svenska domstolar är unga kvinnor.
    Svenska kvinnor bör ej få hantera manliga flyktingar eller sitta och drömma dessa på grund av sin stora aptit för detta klientel.

  2. Unhcr är inte att lita på vad gäller urvalet av kvotflyktingar.

    Här en mycket intressant och avslöjande artikel från NyaTider.Det går att läsa en del av artikeln även om man inte är prenumerant.

    ”Eldsjäl sätter krokben för UNHCR:s islamiseringsarbete

    Nya Tider träffar Hans Erling Jensen, före detta internationell direktör i Hatune Foundation, i hans hem på den skånska landsbygden för att lyssna till hans erfarenheter av UNHCR. Hans enträgna verksamhet att informera om problemen kan ha fått världspolitiska konsekvenser, sedan USA beslutat sig för att själva hantera hela asylprocessen för kvotflyktingar.”

    https://www.nyatider.nu/eldsjal-satter-krokben-for-unhcrs-islamiseringsarbete/

  3. Det är inte syltryggarna som ger det låga straffet, det är de nya nämndemännen som invaderat våra domstolar.
    Nysvenskarna kommer också starkt inom SSU, Centern och övriga partier.
    SVT och TV4 är nedlusat av dom.

    Snarlikt förbudstiden i USA, där dräggen tog över fackföreningar och politiken, med skottlossning i varje gathörn.

  4. Hur blev han utvald, som kvotflykting? Ingen blir kriminell, bara av att byta land. Utpräglade kriminella är väl inte vad Sverige behöver? Varför försöker myndigheterna aldrig göra rätt i de här fallen? Har vi kanske Sverige-fientlighet inom de egna myndigheterna?

  5. Vi borde hyra ett gigantiskt fängelsekomplex i norra Ryssland med inhemsk personal och absolut minimum i alla utgifter, sexualbrottslingar och såna som ger sig på barn ska ha ett eget litet helvete på jorden.

    Obligatorisk utvisning på livstid för vålds och sexualbrott ska vara REGEL efter avtjänat straff!!

  6. Kvotflykting låter mysigt och lite tårdrypande !
    En perfekt import, Folkhemmet är räddat.

  7. De politiker och andra fähundar som tar hit dylikt avfall bör dömas till långa fängelsestraff.

    • Problemet är att Sverige inte längre har några fängelser, bara Kriminalvårdens fina fullservade helt odisciplinerade mångkulturella hotell !

  8. Det är bara att ringa UNHCR och säga ”Two to pick up”. Om de låtsat att inte höra är det bara att stoppa all kvotflyktingmottagning vilket förstås vore det bästa.

  9. Detta har väl många liksom mig räknat ut för länge sedan, dvs att bland de sk ”kvotflyktingar” som ”sverige” tilldelas passar man naturligtvis på att skicka med bottenskrapet; kriminella, sjuka, outbildade, bedragare mm. Löven och Reinfelt borde dömas till att försörja dessa och ansvara för allt de gör i form av brottslighet!

Kommentera