Wallström ägnar sig åt illaluktande självskryt

UTRIKES. Att Sverige valdes in i FN:s säkerhetsråd var en bekräftelse på omvärldens förtroende för svensk utrikespolitik och diplomati, skryter utrikesminister Margot Wallström (S) på DN Debatt och fortsätter med att under de två åren i säkerhetsrådet har Sverige gjort skillnad. 

-Pettersson säger att en normal människa hade låtit andra bedöma arbetet i stället för att som socialdemokraten Wallström ägna sig åt självskryt på twitter.

Sverige och Margot röstade för detta gäng…

Nåväl, det började med att Sverige mutade sig in i Säkerhetsrådet och vad notan slutar på kommer troligen att bli hemligstämplat. Sanningen är nog att Wallström jobbat för partiets intressen, och suttit i knä på diverse diktaturer, bränt skattepengar och gett Sverige dåligt rykte bland de demokratiska stater som tror på frihet och kämpar mot islam.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Wallström ägnar sig åt illaluktande självskryt

  1. När skall utrikesblondinen tillika socialisten Margot Valsström skryta över/berätta sanningen om hur det egentligen gick till när Sveriges socialistjunta lyckades lura sig / muta sig in i Eu trots att ett av kraven var att medlemsländerna måste ha en författningsdomstol? Sverige är unikt för ett västerländskt sk demokratiskt land då ingen författningsdomstol finns som är ett krav för att få kalla sig ett demokratiskt land.Dåvarande socialistregim bluffade med att säga att vanliga domstolar i Sverige kan göras om till författningsdomstol,vilket aldrig någonsin har praktiserats,Sverige är en skurkstat, vilket 82 % av folket har röstat för att det ska fortsätta vara så.Utan kunskap förgås folket som det står i Bibeln.

  2. Då har Sverige skämt ut sig klart för den här gången, inget kreativt eller positivt har Sverige tillfört den här gången heller.

  3. Jag håller på Göran Persson som skickade skatan till andra sidan jordklotet och då hade vi sluppit allt skit som kärringen ställt till med och framför allt sparat en jävla massa skattepengar men det är som M Thatcher sade, det är lätt bjuda på saker när någon annan betalar i socialismens anda

  4. Detta emoji-späckade bäbistweet från Utrikesdepartementet är ett uppseendeväckande bevis för den grandiosa självbild som vår sjukt infantiliserade broilerregering har om sig själv. Med den värsta diktatorn Wallström i spetsen.

  5. Wallatrö har ju även uppmanat Palestina att ta till våld mot Israel hon fick ju en medalj av Abbas som tack.

  6. Hon och sossegänget har gjort bort Sverige på min bekostnad, har inte varit tillfrågad om jag vill supporta myglarna. Anser förövrigt att svenskar med judisk tro är svenskar på samma sätt som Maggan och hennes bihang med sosse/kommunist tro är svenskar, de gör sitt allra bästa i att diskrimera etniska svenskar.

  7. Att Sverige valdes in i FN:s säkerhetsråd, var inget annat än en bekräftelse på att Margot är en hejare på att fiska upp villiga Mutkolvar. Hon och svetsarlärlingen åkte på turne´ och Köpte sig en plats i finrummet, som ni kanske minns.

Kommentera