Thomas Mattsson: Alla åsikter måste kunna prövas

MEDIA. Expressens chefredaktör och ansvarige utgivare har ägnat en stor del av sin karriär åt att jaga människor med hembesök och uthängningar med namn och bild i Expressen, enbart på grund av deras åsikter. 

Expressen har ett olaglig åsiktsregister där de samlat tusentals svenskar, men för att inte bli för långrandig, så står det en hel del om Researchgruppen och Expressen i bloggarkivet…

Thomas Mattsson är dessutom dömd för förtal, där rätten skrev ”bedrövlig journalistik” och för olaga vapeninnehav.

Nu har denne man plötsligt börjat twittra om ”alla åsikter”, jag tvivlar starkt…

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010,  då Thomas Mattsson var chefredaktör.

8 thoughts on “Thomas Mattsson: Alla åsikter måste kunna prövas

  1. En ledare ur MSM/Statsmedia! Är det någon som tror på hans verkliga vilja? Upp till bevis!

  2. Uthängning kan med tanke på det klientel som beväpnat sig med både automatvapen och handgranater mm, och som styr och ställer lite som de vill, innebära livsfara för den uthängde.
    Detta är kanske avsikten?

  3. Expressens åsikter är alltid fakta och alla andras fakta blir stämplad som åsikt; brun, rasistisk och nazistisk. Det tycker Expressen är rent spel, bra debattmiljö och en stor och vid plattform, öppen och tillgänglig för alla. Vilket skämt!

  4. Den skittidningen betalar jag till via skatt, låt oss slippa betala till feta redaktörer och journalister. De har alldeles för höga löner. De som vill läsa skiten kan betala själva. Det räcker med att vi betalar för SR och SVT, för de kommer aldrig att klara ekonomin, det har de aldrig gjort och kommer inte att göra.

  5. Låt er inte luras.
    Expressen är inte ute efter annat än att ljuga om invandringen och de problem som uppstår i spåren av den.

    Mattsson klarade inte att Rebani använde samma metoder som hans egna dyngspridare. Finns inte en människa på expressen som fötjänar titeln journalist.

Kommentera