DN-skribent vill skjuta gravid kvinna

MEDIA. Hanne Kjöller är författare och har tidigare varit ledarskribent på Dagens Nyheter och arbetar nu som fristående skribent åt DN. Kjöller har tidigare arbetat på Expressen, Sundsvalls Tidning och Bohusläningen.

Hanne Kjöller har publicerade en hel del bra saker och en del sämre som de flesta. Hon är överviktsopererad och menar att det för kraftigt överviktiga är närmast omöjligt att hålla vikten efter en bantningskur och förklarar varför det tvärtom går efter en operation.

Nåväl, strunt i det, jag förstår att Hanne inte menar något bokstavligt men vad tror ni hänt om en Sverigedemokrat twittrat om att skjuta gravida kvinnor?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “DN-skribent vill skjuta gravid kvinna

  1. Hanne kommer klara sig fint. Det går värre när Hanif Bali twittrar, då tycker plötsligt de vänsterblivna antirasisterna att han är en dvärg och svartskalle som borde åka hem. Intressant.

  2. Hade själv problem med vätskeansamling osv. (kunde inte ens ha skor då fötterna var som bollar lol) vid graviditet och visst kan man önska att man hade det lite lättare. Men bara för att de har en ”liten kula” betyder ju inte att de inte kan ha andra problem av graviditeten. Jag gläds åt all som slipper gå igenom samma. Hennes text tycker jag visar på ett mer djupgående problem inombords…

    • Hanne ser men vet inte själv att hon är missunnsam, vilket inte betyder att det är en dålig egenskap.
      – Jag missumnar ingen lycka, framgång, barn, pengar m.m. Dock kan jag känna avundsjuka, något som inte heller är en dödssynd, men oftast är det mitt eget fel. Ansvaret är mitt för stt jag inte blivit lyckligare, blivi berömd, rikare med fler barn.
      – Bäst att se det som amerikaner gör: ”Good for you”, med en tanke om: ”God gor ever”

  3. Hur jävla höga stövlar har man och hur tusan ser de ut om de går upp ända över en gravidmage? Menar hon fiskarstövlar???

  4. Hur högt är ens elfenbenstorn när man som ”författare” tar till såna ord i dagens Sverige?!

  5. I så fall borde hon har skjutit min hustru som gick upp 4 respektive 5 kilo med våra två barn…

Kommentera