Feminister räknar med hitan och ditan på jämlikhet7 responses to “Feminister räknar med hitan och ditan på jämlikhet

 • Mr Jordan

  Feministerna har förtvivlat svårt med att få hit sina, från utlandet, hårt drabbade medsystrar, man kan nästan få intrycket av att de inte ens försöker. Bättre att ägna sig åt icke-frågor, då kan man alltid lita på uppbackning från PK.

  Gilla

 • Stenbock


  Inte för det hör hemma under denna rubrik,läste dock just en positiv nyhet på PI,som jag gärna vidareförmedlar.
  På bilden ovan ser vi alla ”stackars flyktade” vid en av gränserna,till det då förlovade Norden. Bilden är från 2015 och nu har strömmen vänt,om vi skall tro tyska gränspolisen.
  1.500 av dessa lyckosökare,som troligtvis fått avslag här uppe,har nu senaste månaderna ställt kosan mot söder,och begär på nytt asyl hos Merkel. Mest påstås det vara s.k. statslösa från M-Östern som nu anser bidragen är fööör ringa i Abzurdistan !!
  För Stenbocks del får gärna 100.000 minst,bege sig iväg söder ut…..

  Gilla

  • Stenbock


   Om det är dessa 1500 tillbakavändare från ”oss”,eller redan befintliga framgår inte av texten till bilden i PI ovan från Köln,inför deras Nyårsfirande.
   I varje fall framgår att Domen och dess närhet numera är en utmärkt avskärmad ”skyddszon”…Så långt har nu Islamiseringen nått,att i Tyskland även kyrkorna måste börja skyddas effektivt !

   Gilla

 • Urban

  Vart är stödstrumpsfeministerna, med Schyman i spetsen, när det handlar om hedersvåld mot kvinnor? Då är de minsann tysta. Annars så klagar de och gnäller på det som de kallar för ”gubbväldet” ute i samhället. En dubbelmoral som saknar motstycke, kan tyckas.

  Gilla

 • Tore

  Sverigevän utan politisktkorrekta defekter.

  Gilla

 • Gruvmor

  Vad ska man egentligen kalla sig (om man nu vill sätta en etikett på sig själv)? Feminist är man ju inte, för den titeln har kapats av galningar. Att man är för jämställdhet? Nja, det verkar ju också idag betyda något helt annat än förr i tiden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: