Svensken har tröttnat på Annie


Den självutnämnda prinsessan, Annie Lööf, är inte den saliggörande kraft i svensk politik hon utropat sig själv som.

Annie ”Jag säger nej” Lööf tror att hon är märkvärdig och en avgörande kraft i svensk politik. Hon har också av media målats fram som en tänkbar statsminister och den som håller nyckeln till Sveriges framtid i sin hand. Det tycker nu inte väljarna som tröttnat på både henne och partiet.

För två dagar sedan publicerade Inizio sin nya opinionsundersökning och den visade inga roliga siffror för Centerpartiet.

Idag publicerar samma Inizio nya siffror för väljarnas förtroende för partiledarna. Inga roliga siffror för Annie ”Jag säger nej” Lööf.

Jan Björklunds förtroende rasar också och han är dessutom på väg att rasera partiet som sådant. Fast vem bryr sig? Liberalerna är ett helt onödigt parti som få lär sakna om de försvinner ut riksdagen.

Mer intressant med den självutnämnda prinsessan Lööf och hennes parti. Hur långt kommer det partiet att sjunka? Minns att Annie Lööf fick avbryta semestern i Thailand 2013 för att reda ut problemen i partiet och de extremt låga siffror både hon och partiet hade. I Demoskops undersökningar hade Lööfs förtroende hos väljarna rasat till 2,01 på en 5-gradig skala och i väljarbarometern hade Centerpartiet rasat till 4,5%

Ska vi gissa att Annie ”Jag säger nej” Lööf och partiet ligger närmare 2013 års siffror än de uppblåsta i årets val? Är det mot de nivåerna hon och Centerpartiet är på väg?

Idéprogrammet som då skulle rädda Centerpartiet såg ut så här.


20 responses to “Svensken har tröttnat på Annie

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: