Svensken har tröttnat på Annie

Den självutnämnda prinsessan, Annie Lööf, är inte den saliggörande kraft i svensk politik hon utropat sig själv som.

Annie ”Jag säger nej” Lööf tror att hon är märkvärdig och en avgörande kraft i svensk politik. Hon har också av media målats fram som en tänkbar statsminister och den som håller nyckeln till Sveriges framtid i sin hand. Det tycker nu inte väljarna som tröttnat på både henne och partiet.

För två dagar sedan publicerade Inizio sin nya opinionsundersökning och den visade inga roliga siffror för Centerpartiet.

Idag publicerar samma Inizio nya siffror för väljarnas förtroende för partiledarna. Inga roliga siffror för Annie ”Jag säger nej” Lööf.

Jan Björklunds förtroende rasar också och han är dessutom på väg att rasera partiet som sådant. Fast vem bryr sig? Liberalerna är ett helt onödigt parti som få lär sakna om de försvinner ut riksdagen.

Mer intressant med den självutnämnda prinsessan Lööf och hennes parti. Hur långt kommer det partiet att sjunka? Minns att Annie Lööf fick avbryta semestern i Thailand 2013 för att reda ut problemen i partiet och de extremt låga siffror både hon och partiet hade. I Demoskops undersökningar hade Lööfs förtroende hos väljarna rasat till 2,01 på en 5-gradig skala och i väljarbarometern hade Centerpartiet rasat till 4,5%

Ska vi gissa att Annie ”Jag säger nej” Lööf och partiet ligger närmare 2013 års siffror än de uppblåsta i årets val? Är det mot de nivåerna hon och Centerpartiet är på väg?

Idéprogrammet som då skulle rädda Centerpartiet såg ut så här.

20 thoughts on “Svensken har tröttnat på Annie

 1. Jag myser när jag hör globalister som Anneli som pratar swenglish med småländsk dialekt och samtidigt ha ambition att bli stadsminister och hålla Swenglish tal runt om på stora möten i vida världen. Klart att hon tycker det är onödigt att Hassan skall lära sig svenska när hon själv inte ens behärskar engelskan som är så lik svenskan.

 2. Behöver vi en regering över huvudtaget? Räcker det inte med en expeditionsministär som verkställer EU:s direktiv? Det är väl ändå det de håller på med? Borde bli billigare.

 3. Annie Lööf:s självgodhet får mig att må illa, hon företräder ett av riksdagens mindre partier! med ca 6-8% o hon tror hon skall styra landet! Kristersson! Vik dig inte ena millimeter för detta storhetsvansinne!
  Bättre att dumpa henne på Löfven och låta dem bilda en ny regering grundad på den rödgröna röra!

  • Det man inte själv drabbas av kan man ju alltid förespråka, alla politiker från V till SD lever i en egen skyddad välmående och icke mångkulturell värld !

 4. Mitt förtroende för Röluvan har definitivt inte sjunkit…Eftersom det aldrig har varit tal om att ha något sådant, överhuvudtaget !!! Med henne som stats-politruk, med tillhörande käft-glapp, vore man nog tvungen att för all framtid fimpa ljudet på propaganda-apparaten — för hälsan skull.

 5. Vilket annat resultat kunde Annie Lööf (C) ha förväntat sig när hon med sin långa önskelista fortfarande sitter i knät på Stefan Löfven (S) också under hela den innevarande Jul- och Nyårshelgen …

  https://2.bp.blogspot.com/-2av0iJ8EUqg/XBy_C0OgHxI/AAAAAAAAHAs/pXRRxruvflkS5blk743VzRR1nTC78vmoQCLcBGAs/s640/GOD%2BJUL%2BLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  Men i ett Twittersvar till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Sven-Olof Sällström redan i februari 2018 skrev Annie Lööf att det är SD som kommer stödja Löfven som statsminister. Vill man ha en förändring var det C, L, KD eller M som man skulle rösta på enligt Lööf …

  https://twitter.com/annieloof/status/961329589745324032

  Svekdebatten får Annie Lööf självklart ta efter sådana tvära girar vid val av politiska samarbetspartners.

Kommentera