De terrormisstänkta

Expressen har gjort ett bra jobb och kartlagt de tre uzbeker som är anklagade för förberedelse till terrorbrott.

I kartläggningen finns mycket intressanta detaljer för politiker, myndighetschefer, men också journalister att ta del av.

En av skitstövlarna går under namnet David Idrisson. Låter väl ganska svenskt, men namnet är taget och han är i själva verket medborgare i Uzbekistan. Det intressanta i beskrivningen av mannen är följande rader:

”Kom till Sverige som kvotflykting och fick uppehållstillstånd 2008. Uppgav för Migrationsverket att han blev trakasserad av de uzbekiska myndigheterna för att han var praktiserande muslim”

En kvotflykting m.a.o. Kvotflyktingar sägs tillhöra de mest utsatta och i deras fall är de noga utvalda av myndigheter och hjälporganisationer. Hmmmm…Sverige har åtagit sig att ta emot 5 000 kvotflyktingar per år.

Skitstövel nummer två kan man läsa följande om:

”Kom till Sverige första gången 2011. Återvände 2012 till Uzbekistan och bodde därefter i Ryssland och senare Turkiet. Den 30 december reste han från Istanbul till Sverige och sökte asyl. Har sagt till Migrationsverket att han blivit trakasserad av den uzbekiska säkerhetstjänsten”

Han har alltså kunnat vistats i Sverige långt innan han sökte asyl. Han säger sig ha trakasserats av den uzbekiska säkerhetstjänsten, men har de senaste åren bott i Ryssland och Turkiet. Ser vi en lögn som naiva svenska myndigheter gått på?

Skitstövel nummer tre är inte sämre han:

”Saknar uppehållstillstånd i Sverige. Kom enligt egen uppgift till Sverige i augusti 2017. Har sökt arbetstillstånd i Polen för att få rätt att vara i EU”

Han har alltså vistats illegalt i Sverige, vilket 20 – 30 000 individer sägs göra. Så enkelt går man under radarn och frågan ställs hur många det är av dessa illegala invandrare som ägnar sig åt brott och samhällsstörtande verksamheter. EU visar sig också från sin sämsta sida. Man kan söka arbetstillstånd och uppehåll i ett EU-land för att få fri tillgång till fri rörlighet i unionen.

I kretsen kring dessa tre återfinns också tre andra uzbekiska skitstövlar. Samtliga boendes i Sverige, men med medborgarskap i Uzbekistan.

Expressen

Under tiden som detta utspelas slåss sju av riksdagens åtta partier om vem som kan ta störst avstånd från det åttonde.

Totalt är Sex muslimer åtalade misstänkta för terrorbrott. 

21 thoughts on “De terrormisstänkta

  1. Att terrorister bygger hemliga rum på polisstationer kan bara ske i Sverige, i den högstående moraliska, humanistiska, feministiska och asylaktivistiska stormakten Sverige men sina naiva och verklighetsfrånvända politiker och korrupta statsbyråkrater är allt omöjligt högst möjligt. I landet där 261 regeringstjänstemän ställer sig frågan om grundlagen eller interna ramverk om värdegrunden skall gälla. I landet där 25-30 åringar bedöms vara 17 år och går i gymnasiet. I landet där ett gäng partier struntar i sitt politiska program enbart för att utestänga ett annat parti. Det finns hur mycket vansinnigheter som helst, när skall det sluta??

  2. https://www.berliner-kurier.de/image/31804138/2×1/940/470/c7987eaef012d72a9609499d2da8f3c7/yp/der-fahrer-blieb-bei-dem-unfall-in-berlin-gesundbrunnen-unverletzt.jpg
    På tal om Terrorister förekommer det sedan en tid tillbaka,s.k. gåtfulla olyckor med bilar, (som vapen) i olika Europeiska länder.
    Senaste skedde i natt,i en för Berlin bekant stadsdel bebodd av islamska (m.fl. olika invandrade grupper).
    Gemensamt för alla dessa ”olyckorna” är invandrade förare,som förblir oskadade….
    I dessa fall är det märkligt nog mestadels,BMW/Mercedes,AUDI som är inblandade. Vid nattens attentat blev endast två svårt skadade,och ytterligare ”ett antal” nedmejade med lättare….
    Vill inte påstå att alla är Islamska attentat men en stor del av dem luktar misstänkt när det märks,att PK-organen gör sina omskrivningar !

  3. ”Kvotflyktingar” från Eritrea och Somalia ligger skyhögt i våldsbrottsstatistiken, och nu är tydligen uzbeker och kirgizier som är kända för att vara sprängglada Sveriges nya kvotflyktingar. Inget bra beslut… Tyvärr är man inte förvånad😔
    Information om vilka kvotflyktingar är måste spridas.

    • Att uzbeker och kirgizier utses till kvotflyktingar är ytterligare kriminell myndighetsutövning av SOCIALDEMOKRATERNA, en dag ska de ställas inför Riksrätt och ta sitt straff! Denna PÅTVINGANDE massinvandringspolitik måste få ett slut!

  4. Sedan finns det ytterligare tusentalet IS-terrorister,som just nu sitter och planerar vad de kan skada Abzurdien som mest med …..
    Stenbock är ju ingen god tippare,men ett gott tips tror jag vi kan finna vid något större arrangemang,med stora människosamlingar.
    Missade de nu, (tills vidare) Kaknästornet kan ju Sthlm Maraton, alt.omskrivna Prideparaden vara tänkbara mål.

  5. Inte omöjligt att många kallar det trakasserier att förföljas av rättvisan. Rättvisan tillåter inte våldtäkter, rån, misshandel, stöld, hot osv.
    Men jag tvivlar på att våra myndigheter ens gör sig besvär att skilja på det.
    De delar ut uppehållstillstånd, lägenheter körkort och id-kort till synes villkorslöst och antagligen med obefintlig säkerhetskontroll. Bevare oss från en lika aningslös regering igen.

  6. 20- 30 000 illegala är nog en VÄLDIGT modest beräkning. Utifrån beräkningar av sopmängder och vattenförbrukning i *vissa* bostadsområden runtom i Sverige, verkar det snarare som det kan röra sig om sisådär 2,5 miljoner.

  7. Tacka PK kärringarna för Sveriges undergång och som sagt 82% har röstat för dessa politiker som inte kan samtala och bilda regering, en vald talman som inte vet vilken stol han skall sitta på.
    Lycka till Sverige.

  8. Tar politiker och myndigheter någon lärdom av alla misstagen och fadäserna? Tror inte det!
    Flyr till Sverige för att han är praktiserande muslim!!!???
    Skulle väl översättas till potentiell terrorist.

  9. Det aktuella fallet är samtidigt en bekräftelse på att det är lönsammare att planera och genomföra terror i Sverige än i andra länder. I andra länder riskerar de verkligen livet, och så angelägna att möta jungfrurna är de sannolikt inte, men i Sverige sätts de i fängelse och kommer ut efter några år med garanterad livstids bidragsförsörjning. Och kan börja nästa vända . . .

  10. Trakasserier är grund för asyl?
    Hur är det då med folk i Sverige som har blivit utsatta för mediadrev och eller blivit av med jobb för att ha kritiserat den förda politiken?
    Har eller borde dom ha asylskäl ?

  11. Nr 2 skulle jag påstå sannolikt återvänt till Sverige efter en vända hos IS. Detta gäller tills Ryska resp Turkiska myndigheter bekräftat att han vistats just där. Och så snart Turkiet nämns, så brukar IS anses bekräftat.

    Fallet är alltså en bekräftelse på hur farliga IS-återvändare är!

  12. ”Plötsligt händer det”…….i din egen hemkommun.

    Man kan bara konstatera att antalet ”skitstövlar” växer fort, i detta land.

    • Plötsligt händer det. Den var rolig.Fast händer det i en folkmassa som sprängning då är inte lika roligt.

  13. Vad hadde hänt om dom har lyckats med sina terrorplaner???Antal oskyldiga mister livet,vems ansvar är det?Det kan inte vara politiker som har kört landets säkerhet till botten genom att tillåta massinvandring?Idag skördar vi frukterna av det, som skjutningar, sprängningar,bränder i olika former osv.Tack för att ni valde Sverige?

Kommentera