Alex Schulman ger alternativmedia rätt

MEDIA. Socialdemokraten och kolumnisten på Expressen tvingas äntligen erkänna att vi, de han kallar foliehattar, för utvecklingen har haft rätt och att han och hans vänsterblivna kollegor har haft fel. 

Herr Schulman hade nämligen lovat sin dotter en utflykt upp i Kaknästornet: ”När du gått i skolan i en månad så ska vi fira genom att åka högst upp i det tornet och äta en bulle och dricka varm choklad!”

En månad senare åkte han med sin dotter till tornet och möttes av en skylt – tornet är stängt för allmänheten på grund av att fel på sprinklersystemet. Jag lovade min tjej att vi skulle åka tillbaka om en vecka för att äta vår bulle, dricka vår choklad.

Så höll det på under hösten, och när det gått tre månader var tornet fortfarande stänkt på grund av sprinklersystemet.

Schulman började googla på sociala medier, och såg att det inte vara fråga om något sprinklersystem utan om hot, terrorism, främmande makt, islamism. Alex Schulman skakade på huvudet och fortsatte vänta på att tornet skulle öppna så han kunde bjuda dottern.

Så för några dagar sedan bekräftade SVT att stängningen av Kaknästornet beror inte på sprinklers, utan på en förhöjd hotbild mot Sverige och inte bara det – det finns också en ”utökad aktivitet” runt tornet.

Att det alltså hände. Att foliehattarna till slut fick rätt.

-Pettersson är lite skadeglad ändå, SVT var långt efter alternativa medier och om tidningen Schulman jobbar åt, Expressen, har vaknat ännu vet jag inte.

Det naturliga hade naturligtvis varit att fråga kollegorna på tidningen, men socialdemokraten Alex Schulman sökte information på alternativa medier…

…Alex, som ett tips kan jag berätta att det är du som är en foliehatt, tillsammans med det etablissemang du tillhör men tack för att du läser fakta ibland…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Alex Schulman ger alternativmedia rätt

  1. Margot betalar aldrig en skatt om hon kan undvika den.
    Hon är också lite socialdemokrat.
    Alex, lillgamall får man bli?

  2. Man får ha överseende med Alex, han har inte så bra rötter. Hans far saknade etik och moral och övergav hustru och fyra barn för att gifta sig med den inte fullt 32 år yngre Lisette som sedermera söp ihjäl sig vid 64 års ålder. Allan Schulman blev far till Alex vid 56 år fyllda och till Calle vid 60 år vilket ger ny näring åt teorin om spermiernas degeneration över åren.

  3. Hahaha
    Då måste han verkligen vara tvingad.
    Alla vet ju att Alex ”skrattar hela vägen till banken” Schulman
    inte själv tror på det han skriver. Han skriver ju för pengar.

Kommentera