Tre Mena-invandrare dömda till fängelse för grov gruppvåldtäkt i Ale kommun

BROTTSLIGHET. Tre unga män, med bakgrund i Mellanöstern, fälls för en gruppvåldtäkt mot en tonårsflicka i Ale kommun norr om Göteborg i september. I bevisningen ingick en filmsekvens som hittats i den ene misstänktes mobiltelefon.

Utredningen börjar bli gammal. Undrar varför regeringen inte vill göra en ny?

Det var i september som tre män utförde en gruppvåldtäkt i en lägenhet som en av flera män disponerade. Fyra män anhölls initialt och har anklagats för att ha genomfört samlag och andra sexuella handlingar med flickan mot hennes vilja.

Enligt åklagaren slog männen flickan och höll fast henne. Flickan var rädd, och hade ingen möjlighet att ta sig hem under natten.

Under fredagsförmiddagen kom domen. En ung man frikändes och de tre andra männen dömdes till fleråriga fängelsestraff. Den äldste av männen döms till sex års fängelse, övriga två till fyra år respektive tre år och nio månader. Samtliga män nekar till brott men tingsrätten bedömer flickans berättelse som mycket trovärdig.

Den unga kvinnan därefter blev fasthållen, våldtagen och misshandlad.

  • Ako Zenor Omidi, född 1998, döms för grov våldtäkt till fängelse i 3 år och 9 månader.
  • Aresh Zenour Omidi, född 1994, döms för grov våldtäkt till fängelse i 6 år.
  • Delshat Mir Hassan Karemi, född 1999, döms för grov våldtäkt, till fängelse i 4 år.
  • Herr Ali, medborgare i Irak med tolkbehov på kurdiska frikänd.

Alingsås Tingsrätt dom B 1551-18

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

-Pettersson läser på SVT om domen men där nämns inte med ett ord männens bakgrund…

Ändå skriver SVT: ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet”Läs mer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Tre Mena-invandrare dömda till fängelse för grov gruppvåldtäkt i Ale kommun

  1. Flickans liv är förstört, de vidriga våldtäktsparasiterna får tillbringa en tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade numera mångkulturella hotell och är efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av s.k strafftiden snart ute i samhället igen och kan fortsätta att våldta och förstöra hela livet för fler flickor !

  2. det är sanslöst, det är som en epedemi med våldtäkter från dessa clowner som berikar vårat land.
    det är också en epedemi med lama domar mot dessa rövhål, bestämt och konsist maxstraff och därefter straff jobba av den ersättning som tilldömts offret och sedan raka vägen tillbaks var de kom ifrån med livstids utvisning.

  3. Alla människor som röstar för detta är lika medskyldiga !!!! Fy fan va tragiskt att oskyldiga ska bli offer !!!!

    • Röstsedlarna skall ha den röstandes namnteckning så att man kan se vem det är som älskar sånt här.

    • Inom några år så betyder ”metoo” att man blivit våldtagen av muslimer.. Och det är fanimej många fler än alla dom som blev klämda på rumpan på finlandsfärjan 1987.

Kommentera