Räddningstjänst och polis beskjutna med raketer i Kristianstad

BROTTSLIGHET. Ett gäng med ”ungdomar” har skjutit fyrverkerier mot räddningspersonal och polis i Kristianstad. Beskjutningen skedde efter ett larm om en brand i ett soprum på Bataljonsvägen.

Släckningsarbetet stördes och hindrades av en samling ungdomar, som sköt fyrverkerier mot räddningstjänstens personal. Eftersom säkerheten inte kunde garanteras för personalen, lämnade räddningstjänsten brandplatsen utan att ha slutfört arbetet.

När polis kommer till platsen, blir även de beskjutna med fyrverkerier.

Ingen person blev skadad i aktuell händelse och ingen är gripen.

-Pettersson säger att så länge ingen grips och straffas och ingen skjuter tillbaka tycker invandrarna att det är kul och kommer att fortsätta…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Räddningstjänst och polis beskjutna med raketer i Kristianstad

  1. Tårgas och vattenkanon hjälper. När det var uppror i Paris förorter häromåret, så ville Nicolas Sarkozy spola ut slöddret med en högtryckstvätt.

  2. Säkert bara missförstånd!

    Det var naturligtvis bara fästingar som
    ätit sig så mätta att de sprack!

    Utrota fästingarna så minskar risken!

  3. Förbudet mot fyrverkerier kommer som vanligt bara att leda till att SVENSKAR som likt mig, när barnen var små och hemma, ville ha lite roligt på nyårsafton, hindras medan de kriminella utlänningarna kommer att skaffa raketer ändå och använda dem. Precis som man gör med knivar och skjutvapen. Slutstadiet som kommer (och sannolikt är planerat) är starkt inskränkt rörelsefrihet och en helt borttagen yttrandefrihet med allomfattande videoövervakning.


  4. Polisen och 83:an kan vara lungna, iom att efter
    stundande Nyårshelg blir olagligt skjuta ”raketer
    med pinnar” (?)…blir fint å lagligt, ifall gossarna
    skyttarna nyttjar plaströr istället…dessutom då
    betydligt mindre risk att skytten skadar sig själv
    De hemmatillverkade projektilerna kommer bli
    klart kraftigare än de tidigare fabrikstlllverkade

  5. Invasionssoldaterna/ockupationsmakten som sjuklöverligan och alla deras medlöpare har bjudit in hit på all in clusive tillåts att härja fritt som de kriminella gangsters de är. Vi har många bra skötsamma invandrare som precis som vi svenskar aldrig har betett oss såhär i Sverige,vi har haft lång tradition av nyårsfirande med raketer,det tråkiga som hänt är att barn/ungdomar och vuxna har råkat skada sig själva när de lekt med smällare/raketer men aldrig attackerat blåljuspersonal eller andra människor. Snart är väl alla traditioner förbjudna här i Sverige och vi alla måste sitta inlåsta i våra hem 7/24 pga att Sverige snart blir den här kontinentens farligaste land med en allt större andel grovt kriminella från shithole countries.Men 80 % av folket har ju röstat för detta fortsatta h-vete med allt vad det innebär.Sodomiseringen av Sverige måste raskt fullbordas och det med stor hjälp av just dessa invasionssoldater från shithole countries som för med sig så mycken styggelse från deras fader och läromästare hin håle själv.

Kommentera