”Slakta henne, slakta henne”

BROTTSLIGHET. Irakiska migranter i Danmark säger tack genom att misshandla en dansk kvinna. I början av videon säger en av dem ”ithbah’ha, ithbah’ha” som betyder ”Slakta henne, slakta henne”. Den andra säger ”Yalla Imshu” vilket betyder ”Låt oss gå nu.”

Imam Mohammad Tawhidis twitter

-Pettersson säger att det är dags för de unga herrarna att åka hem, och det är väldigt lindrigt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “”Slakta henne, slakta henne”

  1. Enligt killen som delat det här och som luskar i det så försöker vänsterfolk få Twitter att plocka ner videon.

  2. I olika vetenskapliga forum pratas det ofta om diverse invasiva arter som etablerar sig i Sverige, i Norden, breder ut sig, stör och skadar den ursprungliga faunan… Dessa skall hindras och bekämpas!!
    Är inte det dags snart att börja prata klarspråk om invasiva folkslag och religion som förstör våra samhällen? I ordets strikta mening.

    • ..” ÄR DU RASIST DIN DJÄVEL?”..

      Neeh, jag bara önskar mina barn lika ljus framtid – då menar jag att INTE svart, skäggig, slöjig, burkig, med blattesvenska och sharialagar – sådan som jag hade.

  3. Ytterligare ett gäng av MENA idioter som aldrig borde komma in i ett civiliserat samhälle. Vems fel är de att rasismen ökar?

    • Gammaldags Svensk:Tyvärr så är det Vi som gett politrukerna ”Carte Blanche” att fördärva landet….i decennier.
      Började i skolan tidigt 70 tal tex….
      Allt enligt Marx kommunist/socialist doktrin,i min bok.
      Vem var han?
      Mkt interessant!
      Han hade Moses Hess(1812-75) som mentor,mig veterligen.
      Och nu lever man i DDR 2.0…..
      -Det går for i hockey!?

  4. Det är nu bevisat att flera generationer av kusinsamlag ger avkommor med total empatibrist. Det är därför det är totalt kaoz i vissa delar av världen som det aldrig finns ett slut på.

  5. Muslimer, MODIGA, STOLTA KRIGARE! Finns det en del 2, där dom alla gruppvåldtar henne också? Tack och lov så var detta ett mycket sällsynt enskilt fall i ett land långt lååååååångt bort, så detta berör ju inte oss ett dugg. Orkar inte se på sånthär onödigt trams, Henrik Schyffert med sina kompisar är på TV och berättar om kristendomen och Jesu födelse just nu. Helskön kille!

Kommentera