Juldagsmorgon i det nya Sverige

-Pettersson tittade in hos polisen för att få lite koll på vad som händer och kan konstatera att det är ovanligt lugnt. Folk är väl på julottan. 

02.50, Rån, Stockholm. Två män har gripits för försök till grovt rån då de knivskurit och rånat en målsägare.

03.01, Skadegörelse, Helsingborg. Detonation orsakade skadegörelse.

05:10 Mord/dråp, försök, Malmö, Ramels väg. Man knivskuren inomhus.

Flera bränder i Oskarshamn under morgonen.

  • 05.21 Brand i kiosk på Hantverksgatan.
  • 05.43 Brand i en kiosk/matställe på Stengatan. Utvecklad brand.
  • 05.53 Brand i en papperskorg vid en butik på Döderhultsvägen.
  • 06.26 Brand i papperskorg med risk för spridning till bil och hus på Syrénvägen.
  • 06.42 Brand i papperskorg på Ringvägen.

06.04 polisen fick ett SOS-larm om att en detonation skulle ha ägt rum i Anderstorp. En yttervägg på ett bostadshus är skadad. Utreds som mordförsök

Så håller det på timme efter timme, dag efter dag, men tänk på att polisen rapporterar inte allt, långt därifrån.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

7 thoughts on “Juldagsmorgon i det nya Sverige

  1. Hoppas skiten drabbar jubelidioterna 82:an först och främst. I denna värld funkar det inte att vara naiv och korkad 82:an.

  2. Det måste även vara ytterst få (några % ) av alla de tusentals våldtäkterna som årligen begås av utlänningar som allmänheten får kännedom om. Detsamma gäller hatbrott gjorda av utlänningar (som sannolikt är mycket vanliga men därför existerar de inte ens enligt diktaturregimen), inbrott, hemfridsbrott, misshandel, rån, stölder, mordbränder, bedrägerier mm mm mot SVENSKAR.

  3. Julefrid råder även i ”Götet”

    ”En allvarligt skadad – misstänkt grov mordbrand i Göteborg”

    Två personer har fått föras till sjukhus efter en brand i ett flerfamiljshus på Hisingen i Göteborg. En person är allvarligt skadad. Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand.

    Larmet om branden kom strax före klockan 01 på tisdagen. Flera räddningsenheter fick rycka ut till den fullt utvecklade branden i flerfamiljshuset på Hisingen i Göteborg.

    Två personer fick föras till sjukhus, en kvinna är lindrigt skadad och en person som inte har kunnat identifieras är allvarligt skadad.
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/en-allvarligt-skadad-misstankt-grov-mordbrand-i-goteborg

Kommentera