18 islamister gripna misstänkta för terrormorden på de nordiska flickorna i Marocko

ISLAM. Ytterligare fem personer har gripits misstänkta för de grymma morden eller om man vill slakten på norska Maren Ueland och danska Louisa Vestanger Jespersen i Marocko. Totalt är nu 18 personer frihetsberövade för inblandning i dubbelmordet, som utreds som terrorbrott.

Norska Maren Ueland och danska Louisa Vestanger Jespersen, mördade av islamister i Marocko.

-Pettersson säger att det blir svårare och svårare för de som påstår att det inte har något med islam att göra. Det går knappast att skylla på någon enstaka galning. Det är islam som fostrar dessa människor.

Brutala terrordåd, mord där offren väljs slumpmässigt och dödas i islams namn har inget med islam att göra vilket bland annat SVT skriver om.

Tidigare om terrormorden på bloggen…

Några av de gripna och misstänkta mördarna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “18 islamister gripna misstänkta för terrormorden på de nordiska flickorna i Marocko

  1. ”Börjar 5:39, stor skylt med ”MORDVIDEO – SPRIDNING ÄR OLAGLIGT” – Det är inte olagligt!

    ”Alhem om straffskala upp till fyra år fängelse för spridning av avrättnings-filmen” är av Alhem svammel, ty.
    Endast kvinnorna som filmats kan anmäla spridning vilket är omöjligt, för de är mördade – halshuggna!
    God fortsättning på julen!

  2. SVT är ju makalösa. De lär ha fått huvena avskurna och det kallar SVT rispade i halsen. Sånt ska vi betala via skatten rena diktaturfasoner

    • Det är en hisklig skillnad på halskuren och stickskador.
      ”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.”

  3. För dom som missade regim-TV´s skattebetalda vinkling av styckmordet i Marocko, finns inslaget att beskåda på: https://www.svtplay.se/video/19501284/rapport/rapport-24-dec-19-30-3

    Börjar 5:39, stor skylt med ”MORDVIDEO – SPRIDNING ÄR OLAGLIGT”

    Runt 8:37 säger dom ”Kvinnorna hade knivskador på sina halsar” – att ”skadorna” bestod i att halsarna var avskurna är det ingen som säger.

    Kort sagt, inte anmärka på minsta sätt mot muslimer, och deras livsstil.
    Könsstympning, halshuggning, hat och blodiga dåd skall mötas med kärlek och handhjärtan.

    Sverige åt muslimerna! – MVH Vår avsatta regering…

    • Islam kramare! SVT skall massanmälas för sin mörkläggning och underlåtelse att rapportera korrekt.. denna instution måste stoppas! Helt sinnessjukthur dom får hålla på…

  4. I går skrev Text tv att det var inget terrordåd.
    Under natten blev det terrordåd igen.
    Igår hade Nyheterna ett inslag med Alhem, som berättade om hur hårda straffen är att skicka avrättnings-filmen vidare.
    Upp till fyra år hotade Alhem med.
    Det tycks vara hårdare än de filmade våldtäkterna.
    Och man går helt fri, om man viftar med K-pist på allmän plats.

  5. Nu har vi skrivit avtal med FN, så nu kan slaktarna och hela deras tjocka släkt komma till Sverige om dom vill. Är det inte någon polis som serverar kaffe och bulle också? Och så har väl Dan Eliasson något armband de kan få, möjligen med texten ” använd inte kniven på människor”.

  6. Samtidigt på regimmedia: du kan få upp till fyra års fängelse, om du delar videon där muslimerna skär huvudet av dom stackars flickorna.

    Ingen, absolut ingen och inget får stå i vägen för muslimskt maktövertagande i Sverige.

    För övrigt dog dom arma töserna av lite ”sårskador på halsen”.

    Stefan Löfven, känd för att ha visat stor uppskattning av hur IS behandlar otrogna, uppges vara beredd att ta emot dom som orsakat sårskadorna.

    Lägenhet, jobb och bidrag öronmärks speciellt för dessa, samtidigt som en arme’ av psykologer står och väntar på att få hjälpa dessa med dom trauman dom fått när dom halshögg flickorna.

    • Vilket straff kan svensk censurmedia då få när de spred bilder på bla ”gas- och krigsdödade” och Ailan på stranden mm?? All likhet inför lagen verkar vara som bortblåst i den diktatur vi nu har.

      • Jag själv har inte sökt efter filmen, och följaktligen inte vare sig sett den eller spridit den. Man ska undvika att se sånt, det är inte hälsosamt! Det räcker med att veta vad som har hänt! och sprida infon om det.

  7. ”Mordet”… .Pettersson avser (SVT terminologi) ”rispningen i huden” Enl uppgift sa SVT Rapport även på julafton att ”kvinnorna hade knivskador i halsen”. De har tydligen inte sett filmen. Jag har inte sett den, men många som gjort det talar om mardrömmar, så hemsk är den.

    ”Knivskador” är när man skär av fingertoppen när en skrabba (som jag) tar tre fingrar JD innan jag börjar hyvla slanggurka på mandolinen.

      • Nej dela inte filmen – samma ögonblick du gör det, spränger nationella insatsstyrkan din ytterdörr, och du hamnar i tillbommade isoleringscell i minst fyra år.

      • Varför inte titta på filmen, visa den för era döttrar så kanske ni räddar livet på dom.
        Svenskar om några bör se filmen och se vad som väller in över gränsen.
        Så kanske vi slipper se liknande filmer inspelade i Sverige.
        Att blunda för verkligheten hör socialdemokratin till.

  8. Nästan hela världen vet att dessa kvinnor fick halsen anskuren, i Sverige kallar regimmedia och msm-media detta för knivskador. Den pågående relativiseringen av islamistiska terrorbrott har vi sett tidigare, bland annat på Drottninggatan där Akilovs terrorbrott länge kallades för lastbilsattack. Detta görs enbart för att vi inte skall koppla dessa terrordåd till islam eftersom regimen och regimmedia är livrädda att den sovande svensken skall vakna ur sin dvala.

Kommentera