Man skjuten i Malmö

BROTTSLIGHET. En man har skottskadats på Ramels väg i Rosengård, Malmö. Larmet om skottdramat kom strax innan 20.00 på julafton. Det inträffade rubriceras som mordförsök.

Platsen där mannen sköts har spärrats av för en teknisk undersökning.

Enligt SOS Alarm hämtades en man från området strax innan klockan 20, och Region Skånes presstjänst meddelade senare på kvällen att en man i 25-årsåldern med skottskador, ej livshotande i låret, inkommit till Skånes universitetssjukhus i Malmö.

Mannen greps misstänkt för andra brott.

Polisen

-Pettersson konstaterar att en allt större del av ”svenskarna” inte firar jul utan ägnar sig åt annat. I dessa områden av Malmö verkar det vara färre än en procent som har svenska namn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Man skjuten i Malmö

  1. Är helt säker på att det inte har något med dagens trygga och heliga mångkultur att göra !

  2. Det är väl bara den som skjuter ihäl någon och andra brottslingar som kan känna sig trygga nu – polisen har inte tid att utreda alla brott

  3. Förhoppningsvis en kandidat i Operation Självsanering som belastar sjukvården!
    Våra ”pensionsräddare” kostar en del men som våra s k ”politiker” säger ”de blir en vinst längre fram”!

Kommentera