Invandrare måste kunna svara på frågan: Varför vill du vara här?

INVANDRING: Även tredje generationens invandrare i Danmark klarar sig sämre än infödda. Invandrare måste börja bli danska. Integrationens framgång är inte bara danskarnas ansvar.

Varför åker inte dessa ”Malmöbor” hem?

Alltför många säger fortfarande nej till Danmark. Det är hög tid att utmana denna inställning bland invandrarna själva. De måste kunna svara varför de vill vara här.

Man kan bara uppmuntra de nya generationerna av invandrare att ta de möjligheter som välfärdsstaten tillhandahåller med fria, statsfinansierade val precis som alla andra danskar gör.

Det är inte detsamma som att kräva total assimilering och övertagande av alla danska normer och seder. Det handlar inte om matvanor eller religion, hudfärg eller festivaler.

Det handlar om attityden, man har rätt att förvänta sig att invandrare möter det danska samhället. Här har vi för många människor gott om utrymme för förbättring.

Jyllands-Posten

-Pettersson säger att kan inte tredje generationen anpassa sig är det dags att åka hem. Vill man inte, så går det inte…

Det är dags att följa FN:s flyktingkonvention. Första fredliga asylland gäller, sedan i första hand återvandring, i andra hand assimilering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

 

12 thoughts on “Invandrare måste kunna svara på frågan: Varför vill du vara här?

  1. Brist på ”integration” är inte orsaken till 3:e generationens fortsatt låga utbildningsresultat, om man med ”integration” inte menar barnaskapande ihop med danskar. Låg medfödd IQ är orsaken. Går även att se på adoptivbarnsstudier där sydkoreanska barn sopar mattan med alla andra nationaliteter.

  2. Alltså jösses, först måste man ta en icke-muslim i hand och sen måste man ha en god orsak till att man ska få socialbidrag livet ut???? Menar dom på allvar att man inte bara säger ASYL och sedan drar rasistkortet i alla sammanhang inte längre gäller???????? Jävla skit-Danmark, lika bra att åka till Sverige direkt.

  3. Inte lätt att svara på i Sverige!

    Det finns ju så mycket gott som berikarna har fört med sig!

    Vi kan nöja oss med ett färdigskrivet, jag skall rädda dom efterblivna svenskarna från att gå under med min fina kultur,, att kryssa för!

  4. 2-3 generationens invandrare ärver ofta föräldrars soffliggarmentalitet där ju allting gives dem utan att man behöver anstränga sig (bidrag+inkvotning mm) inga krav ställs på dessa Vad sverige gör är att skapa lata passiva bidragstagare som vet att de har det bättre som bidragstagare än att behöva utbilda sig/jobba

  5. Kan tyckas bra på kort sikt, men det är ett stort misstag att försöka integrera MENA-individer. Mitt råd; släpp inte in en enda annars går det som för Sverige, på sikt!
    Det märkliga är att man har inte hört något om att Danmark struntade i att skriva på senaste FN- avtalet?! isåfall kan man befara att dessa krav på invandrare bara är ett ögontjäneri, som kommer att avta med tiden.

  6. Om man tittade på ”på spåret” i fredags, undrar man inte varför de vill komma hit..Resan i Somalia sade allt

    • Jag tittade på ”på spåret” från Somalia och noterade att det var höga murar med taggtråd runt alla hus och egendomar?
      En liten gissning är att de måste våra ultrakleptomaner, mördare eller våldtäktsmän. Varför dessa höga murar med taggtråd annars?
      Nästa fråga. Hur länge dröjer det innan det ser ut så här i Sverige? Det har börjat redan i Göteborg.

  7. Varför är danska politiker och journalister så mycket mer intelligenta och klarsynt än motsvarande svenska?

    • Är inte svårt att vara intelligentare än de svenska idiot-politiker som befinner sig längst ner inom begåvningsreserven !

Kommentera