13 thoughts on “Dagens Bild

  1. Jag tycker vi ska köpa över honom till Sverige när han tröttnat på att vara USAs president. Kosta vad han vill, han kommer ändå att bli lönsamm.

  2. Trump vald av USA´s befolkning !
    Svensk media ”hatar/förnedrar/förföljer” Trump !!
    Logiskt så beror det nog på en naiviter/barnslighet hos media som försöker behandla befolkningen ”over there” som de gör med svenska befolkningen !!!
    Min slutsats Donald Trump är en president för folket ……

  3. Alla som är emot Trump borde ta och tänka ett steg längre även om dom ser honom som ett rött skynke . Vem var motkandidat i det Amerikanska valet jo en halvkriminell individ som var gift med en lögnhals som skapade en stiftelse vars främsta syfte var att berika sig själv .Sedan att flera Svenska företag skickade pengar dit framstår som naivt , även postkodlotteriet bidrog ju med en del pengar , kan det ha ett samband med att vår utrikesminister satt i styrelsen för densamma vad vet jag .Personligen anser jag nog att Trump är en frisk fläkt som rör om i det politiska landskapet i USA som har många problem med många gaphalsar och då mest ifrån vänsterkanten .

    • Halvkriminell? Det var snällt uttryckt … En familj där vännerna omkring dött som flugor … (Sk. ’självmord’, varav några med nackskott …)

  4. Svensk pk-medias förhållande till Trump påminner om vänsterpartiernas förhållande till högerblocket, USA’s befolkning svek SVT och grabbarna när de gjorde ”fel” val och Alliansen svek kommunistblocket när de tog hjälp av ett av de största partierna när de fällde minoritetsregeringen.

    • Igår eftermiddag i SR P1 påstod en ”forskare” på svenska Försvarshögskolan att president Trump sprider ”fake news” om bl.a. IS i Syrien. I sann PK-anda!

  5. US har röstat ,Trump vann punkt slut,vi har ingenting med det att göra.Specielt när vi har politiker som når inte upp hälften av Trumps inteligensnivå.Inte ens kan komma överens att bilda regering .Man skall inte kasta sten i glashus ,var det någon som sa!

  6. Han gör det han han lovar detta har medfört irritation hos våra sk politiker som aldrig gör som dom lovat i sina valkampanier.
    Detta kan ej tolereras av lögnhalsmedia och vänsterfolk som spytt galla på den man som gjort mer på ett år än det Obama gjorde på 8år.

  7. Vad trött man blir… Valresultatet resulterade i att Trump blev vald till president. Detta var alltså folkviljans beslut. Kan man ej acceptera detta så återstår bara en önskan om Diktatur. SKÄMS på er, alla gnällspikar ! Trotsålders-fasonerna brukade ju, i normalfallet, vara som värst runt 4 års-åldern. Men tiderna förändras…

  8. Man må ha för åsikt som helst om honom, men ingen kan förneka att han inte vågar gå egna vägar, och göra vad han anser vara det rätta. Ingen arsel slickning av vänstermedia och dess kändisar som tror sig vara ha dom rätta åsikterna . Go mr Trump and Merry Christmas!

  9. Det kan man ju ha olika meningar om, skulle tro att det mera lutar åt TRUMB first.
    Nu lär det väl haglar tummar när 😉

Kommentera