Fyra skadade i våldsamt knivbråk på Sergels torg

BROTTSLIGHET. Fyra personer skadades vid ett knivbråk på Sergels torg i centrala Stockholm på fredagskvällen. Samtliga hade skärskador och en bedöms vara allvarligt skadad, skriver polisen på sin hemsida.

Sveriges flagga på Sergels torg

Minst tre ambulanser och minst fem polisbilar syns på bilder från platsen. De fyrade transporterades till sjukhus, en är allvarligt skadat och tre lindrigt. Ingen är gripen.

-Pettersson säger att mångkulturen är spännande och på lite sikt blir den lönsam enligt Löfven…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Fyra skadade i våldsamt knivbråk på Sergels torg

  1. Men hur kan det komma sig, det har ju varit förbjudet att ens bära kniv i stan i 20 år.
    Polisen gör inget! och har inga resurser? och vill inte göra något?

    • Det är säkert hantverkare. De får bära kniv : -) .

      Fö gör nog polisen så gott de kan. Problemet är att poliserna har ingen rätt att gå på folk och leta knivar hur som helst om det inte finns en konkret misstanke att någon har en kniv på sig. Och det är kanske inte så lätt om kniven bärs dolt under jackan.
      Och det faktum att en person är kriminell gör inte heller att polisen får gå på denne, utan att ha ”anledning anta” att denne har en kniv på sig. Och till råga på allt så gäller inte lagen heller alla knivar.

      Vi ska kanske inte kasta allt för mycket skit på poliserna. De behöver stöttning av oss allmänhet.

      https://lagen.nu/1988:254#P4S1

Kommentera