Åkessons semester viktigare än besök av Irans minister

Marcus Westermark twittrar: ”Du vet att du är i Sverige när samtliga tidningar angeläget rapporterar om att Jimmie Åkesson hänger på en strand i Thailand med Färjan-Håkan, men rycker på axlarna när Margot Wallström har hemligt möte med minister från Iran, en regim som hänger bögar från lyftkranar”

Åkesson har fått mycket kritik för att han höll sitt löfte till sin son och åkte på semester mitt under en regeringskrisen. Har ni hört om någon frågat efter Jimmie och vill förhandla med honom?

Färjan-Håkan och Jimmie Åkesson laddar batterierna under regeringskrisen. Bilden från Håkan Hallins Instagram. 

-Pettersson undrar vad som står på, det verkar som UD har mörkat ett besök av Irans viceminister som enligt Erik Wirkensjö, pressekreterare på UD är ett artighetsbesök.

Varför har Sverige artighetsbesök av kallblodiga mördare? Viceministern tillhör det terrorstämplade revolutionsgardet.

Margot mörkar och det är i så fall inte första gången…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Åkessons semester viktigare än besök av Irans minister

  1. Att JÅ lovar sin son med en resa som de åker på, se då knorras det.
    När JÅ i sak är utfryst ifrån allt vad som sker i den innersta kretsen med regeringsbildningen, vad skulle JÅ där kunna tillföra.

    Med vad Jonas Sjöstedt som också är utanför sysslar med inte ett ord.

  2. Varför är Stefan Löven så avundsjuk på Jimmy Åkesson ? Han har väl tillräckligt med pengar så han kan åka till Thailand själv. Eller ta regeringsflyget vet ja så betalar det dumma Svenska folket resan.

  3. Margot Wallström, IQ skonummer, lågutbildad, en perfekt Socialdemokratisk ledare för den humanitära superstormakten….-full fart utför med Sverige med dessa politiker….

  4. Systemmedia skriver om blahablaha för det är vad socialistregimen vill att folket skall läsa för att regimen anser att folket är en skock dumma tröga får som inte ska lägga sig i vad regimen gör bakom folkets rygg när de frotterar sig med andra diktaturers kreatur.

  5. Media borde skriva om vilka märkliga brev som den hemmavarande staben skickar till Thoralf Alfsson medan chefen är i Thailand.

    • Ja skaran bakom Jimmie är verkligen skral. När en sådan som M Karlsson kan vara ställföreträdare tyder det på en smal trupp !
      Känns inte bra med sådana självbelåtna egoister…. Samtidigt utesluts duktiga personer.

  6. Jimmie känner jag till…men vem är den andre ? Färje-Håkan har jag aldrig hört talas om. Minns en från 40-talet,som de kallade ”Pige-Svensson”,är de möjligen släkt ?
    Sedan är jag i n t e överraskad att Margot umgås med terrorister,även från IRAN.Hon har ju sedan åratal umgåtts med PLO/Hamas….
    Abzurdsk PK-press känner vi ju också väl till. Inte allt är för dem lämpligt att publicera !

  7. Jimmie känner jag till…men vem är den andre ? Färje-Håkan har jag aldrig hört talas om. Minns en från 40-talet som de kallade ”Pige-Svensson”,är de möjligen släkt ?
    Sedan är jag i n t e överraskad att Margot umgås med terrorister,även från IRAN.Hon har ju sedan åratal umgåtts med PLO/Hamas….
    Abzurdsk PK-press känner vi ju också väl till. Inte allt är för dem lämpligt att publicera !

  8. Vart är regeringskrisen egentligen, har inte dom tagit julledighet ?
    Den enda krisen är väl att dom inte kan arbeta med Sveriges 3:e största parti, den har dom skapat själva.
    Sedan har våran så kallade journalistkår mage att skylla på Åkesson, precis som det är hans fel ? Undrar hur en journalisthjärna fungerar egentligen, eller det vill jag nog inte veta heller i slutänden. Jag skulle nog få mardrömmar resten av livet ifall jag visste, hur man kan lura ett helt folk med sina skriverier utan att själv må dåligt
    Psykopatvarning på hög nivå bland dessa på MSM

    • Jippie… En psykopat här inne och ger vissa en tumme ner, vissa av dom har fått någon annan att läsa för dom. För läskunniga är dom inte, knappt så dom kan antyda något med bilder

    • Även under JÅ:s långtidssjukskrivning som han hade fick han inte vara ifred.
      Först var det sjukskrivning till sista nov. men förlängdes till sista mars.
      Det åtskilliga reportage av media angå hans utbrändhet.
      Fast JÅ hade klart och tydligt sagt ifrån till media att han inte ville ha besök under sin sjukskrivning, hörsammades det inte.
      Ändock fanns de hängandes utanför hemmet och även ringde på.

Kommentera