Tio yngre män rånade gäster på restaurang

BROTTSLIG. Flera personer ska ha blivit rånade vid Trädgårn i Göteborg. Ett gäng på cirka tio yngre män har genomfört utfört rånet. Offren ska ha blivit hotade med kniv och rånade på bankkort.

Någon ska även ha blivit misshandlad. – Det är väldigt mycket folk på platsen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst

Polis har flera patruller på plats. Gärningsmännen ska ha försvunnit, sannolikt in i Trädgårdsföreningen, och därefter försvunnit. Ingen har gripits och ingen ska heller blivit fysiskt skadad, uppger polisen vidare.

Trädgårn är en nattklubb i Nya Allén i centrala Göteborg som ligger vid en av ingångarna till stadens stora centrala park, Trädgårdsföreningen.

Polisen

-Pettersson säger tio yngre män som rånar i flock, vet ni vad det kan vara för sort Stefan och Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Tio yngre män rånade gäster på restaurang

  1. Med tanke på vapen och självförsvar:

    Äntligen —- kan jag känna att den intensiva
    träning i Jiu – Jitsi (som senare blev förbjudet i Sverige), som jag ägnade mig åt hela min ungdom, nu kan kännas som ett vapen som kan komma till användning.

    Systemet var det som Japanska soldaterna fick lära sig och innehöll skadande och dödande grepp och stötar.
    Det ”vapnet” bär jag ännu i ryggraden och har vid ett, enda tillfälle tvingats varna en angripare.
    Angriparen backade.
    En bibehållen spänst, trots min ålder ingav troligen respekt.

  2. Man ska inte gå ut på stan utan att vara beväpnad idag . Polisen står handfallen och dessa blattar gör som dom vill ,förr kom polisen på två minuter….Tvi för sittande poliker.

  3. Men det räcker inte med någon begränsning, Sverige har tagit emot MENA-migranter för ALL framtid! Det måste stoppas helt och över en miljon måste återvända, sedan ännu flera! Annars förstörs landet helt ändå, fast långsammare, slutstadiet är ett islamistiskt ”sverige” med sharialagar.

  4. 10 yngre män? Men herregud, fanns det inte 10 män som gäster på restaurangen eller satt man bara still som slakthöns och väntade på sin tur att bli rånad?

    • Svenskar tillåts inte att ageta som män längre, det finns det många bevis på. De som försvarar sig åker in helt enkelt. Polisen och rättsväsendet är förstörda!

  5. Själv tror jag dom var utsända av regeringen,Regeringen har alltid haft starka förbindelser med kriminella..Bara titta bakåt.

  6. Att begränsa invandringen gör absolut ingen skillnad, det enda som kan rädda Sverige är återrepetering.
    2 svenskar får i genomsnitt 1,2 barn
    2 araber får i genomsnitt 5-6 barn
    1 miljon araber blir 5-6 miljoner araber
    1 miljon Svenskar blir 650,000st Svenskar
    På en generation är vi i miniriotet sen kan man lägga till allt snusk som ras landar sig.

  7. Mattias Karlsson göra SD till ett antirasistiskt mittenparti, lite spännande uppgifter undrar var partiet befinner sig om 4 år !
    Om någon medlem i SD varnar för Islamisering av Sverige så blir den personen utesluten ur partiet vilket ju nyss har hänt.
    Känns bra att man la rösten på AFS i valet 2018.

  8. Den härliga svenska mångkulturella tryggheten bara fortsätter, man blir nästan tårögd !

  9. Blev så rörd och glad när jag läste detta,vilken föredömlig ung man och så snällt av honom att bjuda ortens pensionärer på lunch.Så fint att det finns godhjärtade människor som tänker på våra gamla och fattiga pensionärer.
    Man läser så gott som dagligen annars om hur utstuderade rånarligor rånar,misshandlar och förnedrar hjälplösa äldre oftast i deras eget hem som inte längre är en trygg borg som sig bör.

    https://www.hemtrevligt.se/hemmetsjournal/artiklar/artiklar/20181220/nicolas-bjod-alla-pensionarerna-pa-lunch/?

  10. ”Nu kallar de motståndet hat hets och skrock,men utanför jagar nu gängen i flock.Och de tackar nog er skrattar och ler,åt den dumhet som utmärkte er.Men ni borde ha vaknat, ni borde ha förstått,ni borde sett allvaret,borde satt stopp..”

  11. Undrar om inte skribenterna på Abzurdiens samtliga PK-organ firat allt för kraftigt av Julbordets drycker ?
    I dag publicerar Aftonslasken bilderna av de tre islamisterna som spelade fotboll med huvuden från de två nordiska turisterna de halalmördat.
    Vidare avslöjas att en berikare som gått under jorden i 8 år nu gripits i Södertälje !!
    Ur led är klart tiden…

Kommentera