Man skottskadad i södra Stockholm

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har skottskadats i södra Stockholm. Han tog sig, oklart hur, till Akuten på Karolinska i Huddinge med en skada i nedre delen av kroppen, enligt polisen.

Polisen har hållit ett kort förhör med honom.

Brottsplatsen är fortfarande okänd, men flera patruller är i området runt Skärholmen/Sätra och söker, bl.a genom dörrknackning.

Förundersökning är initialt inledd om mordförsök.

Polisen

7 thoughts on “Man skottskadad i södra Stockholm

  1. Det skjuts alldeles för lite i dagens och Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  2. Man undrar hur mycket av sjukvårdens resurser går till dessa skottskadade. Där oftast både gärningsman och offret är inflyttade i landet, och aldrig bidragit till pengar för sjukvård. Hur många av oss som betald för sjukvård, sen man började jobba, får lida av resursbrist pga massinvandringen som pågår, hur många dör i förtid och hur många blir invalidiserade av obehandlade stroker m.m. I framtiden kommer det väl nån som utreder det i nån avhandling, när övervägande delen av befolkningen kommit till sans och vett.

    • Det går åt enormt stora resurser till dessa parasiter medan hederligt folk får stå tillbaka, för att inte tala Kriminalvårdens stackars missförstådda kriminella kunder som åker skytteltrafik mellan hotellet och sjukhus för allra minsta krämpor !
      Ska bli skönt att efter 36 år ta pension från Kriminalvården och slippa se och höra dagens totalt respektlösa ynkliga och bortklemade ghetto-brottslingar härja runt i lekstugan innanför murarna.

  3. Håll förhöret på parkeringen, beslagta brorsans bil i garaget. Behandla skadan på asfalten, spark i arslet ut på gatan.

Kommentera