DN har blivit högerextremister och populister

MEDIA. De mjuka metoderna mot grova kriminella har misslyckats. Nu måste samhället prova andra lösningar för att komma tillrätta med det systemhotande gängvåldet, skrev Dagens Nyheters ledarredaktion igår. 

-Pettersson är smått chockad, det är samma tidning och ledarredaktion som i över tio år kallat oss som varnat för vad som pågår både det ena och det andra.

Dagens Nyheter och andra som prisat den mjuka vägen för att lösa våldet har misslyckats och de erkänner det, men ber inte om ursäkt.

Nu får alla betala priset för journalisterna, politikerna, opinionsbildarnas och välviljans önsketänkande…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “DN har blivit högerextremister och populister

    • Nej – det finns inga regler, inga lagar och inga krav. Traditionella massmedia kan fritt hota, förfölja, trakassera, förstöra, ljuga, till och med driva folk till självmord. För individer däremot gäller mycket stränga regler med stränga straff. HMF reglerna. För journalister gäller inget. Det maskeras där som yttrandefrihet och pressfrihet och demokratiskt.

  1. DN har proagerat för massinvandring och islamisering sedan 60-talet.
    Slå igen skiten och ställ de ansvariga/hycklarna inför krigsrätt, för högförräderi.

  2. Fungerade det inte med kaffe och bullar? Va, inte med armband heller???
    Jag är verklighet förvånad.

  3. Kan det vara så illa att någon vid gröttråget på DN har råkat illa ut och DN nu går i offensiv?

Kommentera