Moderat dubbelmoral, straffa och utvisa brottslingar


BROTTSLIGHET. Lars Beckman är moderat riksdagsledamot sedan 2010, med ett uppehåll på några år, samt företagare. Beckman är även känd för att ha velat införa förbud mot tiggeri. 

Nu vill herr Beckman att brottslingar ska straffas och utvisas som huvudregel. Det är synd att moderaterna inte höll vad de lovade i valrörelsen 2010 och att M sagt nej till mängder av sådana förslag från Sverigedemokraterna i åtta års tid.

Då kanske många sluppit bli våldtagna och Lars Beckman inte behövt träffa människor som fått sina barn våldtagna av asylsökande. Har du funderat på det Lars? 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Moderat dubbelmoral, straffa och utvisa brottslingar

 • Mm

  Extravalet blir som det ordinarie. När det gick för bra för SD och tokpartiet MP riskerade att åka ur. Så behändigt stängdes nätet ner och vips hade SD röstsiffror minskat och tokpartiet fått et säker ledning. Varför tror ni att det kommer att bli ett rättvist extraval med dessa fuskande PK människor som inte drar sig för något.

  Gilla

 • Jag

  NIMBY – Not In My BackYard! => Inte på min bakgård.

  I åratal har vi s k ”rasister/fascister” -> enligt pk, SKRIKIT/varnat/försökt få pk att förstå rörande/om konsekvenserna av massimporten av MENA-individer men våra s k ”politiker” – SverigeFrånVända som de uppenbarligen är – har INTE lyssnat utan kört på med sin globalisering/agenda och nu kommer det närmare dem själva och FÖRST nu öppnar några ögonen.
  Vi glömmer inte vilka som försatt Sverige i detta tillstånd, detta kaotiska tillstånd. Deras landsförräderi!
  ExtraVal.Nu så vi kan förpassa sjuklöverns s k ”politiker” till historiens soptipp!
  Varför skall vi finansiera avdankade landsförrädare, terrorism mm mm osv osv
  En röst på sjuklövern VAR och ÄR en förlorad röst. En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Skulle aldrig lita på hycklande och mångkulturälskande Moderater eller någon annan politiker från 7 klövern heller för den delen !
  Blir definitivt 2022 återigen en röst på partiet AFS som talar klartext.
  Vellinge kommun har nu tydligen från högsta instans fått grönt ljus för att införa tiggeriförbud, det tar sig det finns kanske en liten gnutta hopp om bättring någonstans men detta är naturligtvis inte klart nu mobiliserar självklart hela extremvämstern mot detta beslut.

  Gilla

 • Lellegoo

  När det kom nära och påverkade Lars Beckman, ja då blev det liv i luckan. Usch vilken liten människa.

  Gilla

  • Pertsa

   Det skrevs inget om våldtäkter i Finland i vilka det fanns ”flyktingar” inblandade förran statsministers 14-årig släkting blev våldtagen. Då blev det liv och vi hittade i tidningar att det var inte den första. Nu har det skrivits en hel del om gruppvåldtäkterna som hänt i Oulu(Uleåborg), alla fyra offren är UNDER 15 år. Svenska tidningar har varit väldigt tysta, inte ett ord i Expressen eller Aftonbladet. Jag undrar varför, det måste finnas finskspåkiga medarbetare i tidningar. Jag är ganska säker på att varje svensk känner en finne, det är bara att fråga. I Finland finns det också tidningar på svenska, vi är ett tvåspråkigt land. Samtidigt undrar jag varför skriver man om våldtäkter i Indien, det är nog inte av dom populäraste resmål för svenskarna? Vi vet inte hur det går med utvisningar i Finland, några i fallen Oulu är redan finska medborgare. I Sverige då? Det finns tusen skäl att inte utvisa, alla medel tas i bruk för att hindra utvisning av dom stackarna, dom är ju offer.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: