Facebook stänger av Netanyahus son

MEDIA. Yair Netanyahu, son till Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, stängs av från Facebook under 24 timmar. Detta efter att han bland annat lagt ut ett inlägg där han ville att alla muslimer skulle lämna Israel. 

I ett inlägg skriver han att det bara finns två möjliga vägar till fred: Antingen lämnar alla judar Israel, eller så lämnar alla muslimer. ”Jag föredrar det andra alternativet”, skrev Yair Netanyahu.

Kommentarerna kom efter att två israeliska soldater skjutits till döds på Västbanken.

BBC

-Pettersson tror att herr Netanyahu har fel. 20 procent av Israels medborgare är araber, de flesta av dem muslimer och det verkar fungera. Däremot är det ingen ordning i de muslimska länder som slängt ut alla judar, eller i de länder där befolkningen består av bara muslimer.

För övrigt är 24 timmar ett löjligt straff. Pettersson är avstängd från Facebook på livstid för det jag skriver på bloggen…

Sveriges nya domstol. Polis, åklagare och domare. Allt i ett utan möjlighet att överklaga.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Facebook stänger av Netanyahus son

  1. Undrar bara om sonen till en muslimsk ledare, sade att judar skulle lämna hans land skulle stängas av. Knappast.

  2. Ett tredje alternativ vore kanske att Sveriges regering slutar ge palestinierna årliga villkorslösa biståndspengar tagna från Svenska skattebetalare.

  3. WELL DONE son of Netanyahu! WELL DONE! He is BRAVE LIKE HIS FATHER AND HIS FATHERS BROTHER!!!!
    Detta är så absurt, att FB blockar honom för vad MÅNGA i världen tycker, ÅK HEM TILL ERT EGET LAND, men få VÅGAR SÄGA DET HÖGT…..

Kommentera