Ännu en explosion i Malmö

BROTTSLIGHET. Vid 03-tiden under natten mot måndagen detonerade någon form av sprängladdning i anslutning till ett flerfamiljshus på Ramels väg i Rosengård, Malmö. Entrén har kraftiga skador.

Det är den andra explosionen i Malmö på några timmar.

11 thoughts on “Ännu en explosion i Malmö

  1. Vad händer när resten av Sverige ser ut som i kalifatet Malmö. Hoppas 82:an tar sig en tankeställare kring det.

  2. Är inte Malmö den mest misslyckade och typiska modellen av ett planerat socialdemokratiskt samhälle? Utbredd kriminalitet med återkommande skjutningar och sprängningar. Vuxna, som blir villkorslöst försörjda av skatter. Kommununderskott av 5,5 miljarder per år är rekord för en stad med så många presumtiva skattebetalare? Ambitionen verkar vara att omvandla hela Sverige efter den modellen. Låt det stanna där nu och börja från grunden laga och bygga upp det förstörda samhället. Finns det politiker, med den viljan? Finns det politiker, som vågar börja gräva i de verkliga problemen? Skatterna är redan skyhöga, så vad gör de med pengarna? Inget samhälle skall år efter år försörja vuxna arbetsföra bidragsturister? Det är oförskämt mot skattebetalarna.

  3. F.d. Statsminister Stefan Löven har hållit ett jultal i Avesta, ett sossefäste….Inte ett ord till självkritik från den mannen, INTE ett ord om skjutningar i Malmö, INTE ett ord om våldtäkter på våra döttrar och mödrar, INTE ett ord om alla mord och annat jävelskap 100 år med Socialdemokraterna kostat oss….! HYCKLERI kallas det att prata om annat än den verklighet vi lever i…..INTE ETT ORD OM ATT JUDARNA PACKAT IHOP OCH FLYTTAR FRÅN MALMÖ!!! Det går bra att prata om Adolf Hitler och nazismens brott MEN det är NU det gäller och Stefan Löven är Sveriges Adolf Hitler….! God Jul önskar jag alla hederliga människor…..Inte ett ord heller om attackerna från hycklaren och lögnaren Löven om attackerna mot kristendomen och julmarknader i Tyskland….!! Aldrig glömma, aldrig förlåta vad detta pack gjort mot vårt folk och land!!!

    • Parodin i den svenska politiska sandlådan fortsätter, talman Norlén som vill undvika en fjärde omröstning och ett extraval kommer därför att återigen utse Löven och Kristersson som förut blivit nedröstade för en tredje statsministeromröstning !
      Hellre än att utlysa ett extraval så försöker talman Norlén att nästan mer eller mindre tvinga eller raffsa ihop någon typ av regering och som det verkar så blir det nog inte helt förvånande en S-ledd mittenregering med stöd av i första hand C och L som kommer att sänka Sverige totalt fram till 2022.

    • Nej naturligvis inte ord om dagens svenska verklighet men däremot sträckte landsfadern ut en julhand till de två mångkulturälskande överlöparna Annie och Björklund !
      Ju närmare Sverige kommer ett extraval där SD eventuellt kan gynnas och MP och L riskerar att åka ur riksdagen desto större är sannolikheten att Sverige inom en snar framtid har en mittenregering S+C+L som kommer att slå i sista spiken i den svenska kistan.

Kommentera