Stäng

Ny explosion i Malmö

BROTTSLIGHET. En explosion har inträffat vid entrén till ett trapphus på Censorsgatan i Malmö. Polis, räddningstjänst har ryckt ut till platsen. Trapphusets entré har skadats.

Bild från Jeander
  • Den 3 december skedde en explosionen vid en lägenhetsdörr på Censorsgatan. Ingen person kom till skada vid det tillfället.
  • Den 9 december skedde två explosioner. En i Kroksbäck och en i Västra Söderkulla där en ung invandrare och gärningsman skadades mycket svårt, han fick plockas i delar från platsen men lever och kommer att kosta vården mången miljoner under sin livstid…
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Ny explosion i Malmö

  1. – och inge förstår att det är en invasion av
    Vårt Fosterland som pågår!

    Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna från 1999 visar sog ha många funktioner!

  2. malmoe är tyvärr en förlorad stad!
    En förlorad stad som finansieras med hjälp av andra kommuners skattemedel, ~5,5 miljarder kronor/år, för att låta ”kalifatet” bedriva sin indirekta terrorism mot oss Svenskar.
    Vi betalar helt sonika för att utrota oss, för att bibehålla denna grovt kriminella del av Sverige.
    ”Allas lika värde”, ”Inte ställa grupper mot varandra” osv osv. Floskler från våra s k”politiker” inom sjuklövern.
    Aktuellt med en förändring?!
    Vi har inget ”rättsväsende” som är opolitiskt oberoende (som vi kan lita på) utan de friar hellre grova brottslingar och jagar Svenskar för HMF!!
    V@dF@nFårJ@g med världens högsta skatter??

  3. Har du sett Malmö har du sett Mellanöstern borde det heta.
    Resten av världen vill inte förknippas med Malmö.

Kommentera

Back to top